Hem > V > Vem Svarar Först?

Vem svarar först?

Det första spelet, Vem svarar först, är ett enkelt uppbyggt spel med en spelplan, spelpjäser och en frågekortslåda. Spelet går ut på att komma i mål genom att svara först och rätt på ledtrådar i olika nivåer. Alla spelare har en klocka att att plinga på för att markera att de vill svara på ledtråden.

Läs mer

Related

Vilken Marvel film kom ut först?

Den första filmen i filmserien var Iron Man, som var början på den första filmserien. Fas 2 började med Iron Man 3 och avslutades med Ant-Man.

Var kan man köpa sällskapsspel?

Webhallen har rätt sällskapsspel för dig

Här hos oss på Webhallen hittar du ett brett utbud av fina sällskapsspel. Vi har både sällskapsspel för barn och för vuxna. Självklart hittar du både de senaste nyheterna och klassiker som Monopol, Risk och Trivial Pursuit i vårt sortiment.
Är vi överens spel? Ett superroligt och tempofyllt spel om allt det ni trodde ni var överens om! Du och din lagkamrat skall svara på roliga frågor, utan att visa svaren för varandra. Flytta sedan ett steg framåt för varje svar ni är överens om.

Därefter, kan du ta en hint röd?

När du har valt uppgift gäller det att tänka snabbt, för du har bara 90 sekunder på dig att hinta fem olika saker. Och dina lagkamrater måste vara uppmärksamma på vad du gör, för varje gång finns det en sak som de inte får gissa på. Mycket nöje när du tar reda på om dina vänner kan ta en HINT! Dessutom, kan du ta en hint extra kort? Istället för att slumpmässigt dra ett ämneskort ur en ämneslåda finns det i HINT alltid tre stycken olika kort att välja emellan.

Related

Vilken Twilight film ska man se först?

I den första filmen i serien presenteras en ensam tonåring som flyttar till Forks i Arizona för att bo hos sin far.

Följaktligen, vart kan man köpa spelet krypterat?

Krypterat kan bara köpas på Spelfabrik.se Läs kortet högt. När då då alla tiders spel? Turas om att ta kort och bilda en tidslinje med tio olika händelser från tideräkningens början fram till idag. Sätt händelser, personer, platser eller prylar i rätt tidsföljd. Började till exempel Marabou tillverka tuggummit Toy för eller efter det att Ingemar Stenmark vann sin första världscup. 2-8 spelare.

Var kan man köpa kortlek?

Välkommen till Kortleksbolaget, Sveriges enda renodlade kortleksbutik. Hos oss hittar du över 800 olika sorters kortlekar från en mängd olika märken, allt från de mer alldagliga sorterna till speciella samlarobjekt. Vi har spelkort för alla tillfällen i livet, oavsett vad du är ute efter. Därmed, hur spelar man absolut överens? Absolut Överens

Tävla i lag och gissa vad din partner gissar. Här gäller det att enas om samma svar utan att prata om det, och svarar man lika får man flytta framåt. Omdöme: Superkul festspel som lockar fram massa skratt: Och en del suckar över att man inte förstår varandra.

Man kan också fråga kan vi slå vad?

Spel, Tactic

I detta heltokiga familjespel utmanas spelaren i tur i olika uppgifter medan övriga spelare slår vad om huruvida hen kommer att lyckas eller inte. Hade du rätt? Du vinner vad du satsade! Hade du fel?

By Squire

Similar articles

Hur spelar man rackare? :: Hur öppnar man en port i routern?
Användbara länkar