Hem > N > När Släpps Euphoria Säsong 2 Tid?

När släpps Euphoria säsong 2 tid?

Serien får dessutom ett releasedatum redan den 9 januari 2022 på HBO Max. Spana in den första teasern högst upp i artikeln!

Läs mer

Related

Vilken tid släpps Loki?

Den släpps varje vecka på onsdagar på Disney+ och består av sex avsnitt. Serien skulle egentligen släppas i maj 2021, men flyttades till två dagar innan dess.

När släpps Euphoria säsong 2 avsnitt 6?

Euphoria Säsong 2 Släppdatum

Serien sändes också två specialavsnitt den 6 december 2020 respektive den 24 januari 2021.
När kommer Euphoria säsong 2 avsnitt 4? 'Euphoria' säsong 2 Avsnitt 4 är planerad att släppas 30 januari 2022 , kl 21.00 ET på HBO.

När släpps Euphoria avsnitt 3 säsong 2?

'Euphoria' säsong 2 avsnitt 3 är planerad att ha premiär den 23 januari 2022 , kl 21.00 ET på HBO. Därefter, vilka dagar kommer euphoria säsong 2? Då har säsong två av Euphoria premiär

Men nu är det alltså äntligen dags för den efterlängtade andra säsongen. Den 22 december meddelade HBO Max i ett pressmeddelande att premiären blir den 10 januari 2022. Säsongen kommer bestå av åtta avsnitt och är, precis som tidigare, skapad och skriven av Sam Levinson.

Related

När släpps nya Batman?

The Batman släpptes på biografer i USA, Storbritannien och andra länder. I de flesta länder visas filmen på IMAX-biografer.

När släpps Euphoria säsong 2 avsnitt 5?

Euphoria säsong 2 hade premiär den 9 januari och fortsatte med Rue efter hennes återfall. Rue blir också tillsammans med Jules igen, även om deras relation har komplicerats av introduktionen av Elliot (Dominic Fike). Därmed, när släpps avsnitt 3 av euphoria? Samtidigt som säsongsvslutningen från och med i dag finns tillgänglig på streamingtjänsten, avslöjar Euphoria's officiella Twitterkonto att säsong 3 kommer få premiär under 2024. Fansen till Rue, Fezco, Maddy, Cassie och de andra karaktärerna får alltså vänta ytterligare två år på fler avsnitt av serien.

By Towill

Similar articles

Vad händer med Eurosport Player? :: Hur Parkopplar man AirPods Pro?
Användbara länkar