Hem > F > Får Inga Notiser Från Expressen?

Får inga notiser från Expressen?

Uppdatera din app för att få allt det senaste inom nyheter, lokalt och sport. Gammal app? Se hit! Du behöver uppdatera din app för att få allt det senaste inom nyheter, lokalt och sport.

Läs mer

Related

Hur ändrar man från HEIC till JPG?

Hur konverterar man från HEIC till JPG? Du kan antingen dra och släppa filerna i filområdet eller välja en fil på din dator. Konverteringen startar omedelbart om du klickar på knappen "Start Conversion". Filen ska laddas ner omedelbart efter att den har behandlats. Filen kommer att raderas från servern efter 30 minuter.

Dessutom, varför går det inte att ladda ner en app?

Kontrollera att du har en stabil anslutning till Wi-Fi eller mobildata. Kontrollera att du har en stabil internetanslutning. Försök att ansluta till ett wifi-nätverk om du kan. Kontrollera att du har en stark mobildataanslutning i stället om du inte har tillgång till wifi. Följaktligen, varför kraschar appar android? Problemet härrör från en felaktig uppdatering av Android System WebView, som gör att webbinnehåll kan läsas in i en app. Android System WebView är en viktig del av Android som många andra appar är beroende av. Lösningen är att uppdatera Android System WebView.

Varför försvinner mina appar iPhone?

Detta kan komma sig antingen av att man av misstag råkat radera appen. Alternativt att en uppdatering av enhetens mjukvara och operativsystem (iOS) ställt till det och grupperat vissa ikoner och tagit bort andra. Något som inte ska hända, men kan och händer titt som tätt ändå. Man kan också fråga varför stängs appen ner iphone? Leta efter uppdateringar

Öppna App Store, tryck på profilsymbolen och rulla sedan ned för att se om det finns tillgängliga uppdateringar för appen. Om det inte finns några uppdateringar för appen uppdaterar du mjukvaran på din iPhone eller iPad.

Related

Får samtal från Storbritannien?

Under de senaste dagarna har tusentals människor blivit uppringda från numret. Det är samtal från England. Tipset från myndigheterna är att inte svara på samtalen. Finländarna är utsatta för can you hear me-bedrägeriet.

Med detta i åtanke, varför får jag inga notiser?

Ställa in platsbaserade notiser

Om du inte vill ha sådana notiser kan du stänga av dem. Gå till Inställningar > Integritet > Platstjänster och tryck sedan på en app för att stänga av eller aktivera notiser baserat på din plats.
Varför går jag inga notiser om meddelande? Öppna appen Inställningar på telefonen. Tryck på Aviseringar. Aktivera Tillåt att aviseringar snoozas.

Varför kan jag inte läsa Expressen?

Du måste ha en giltig prenumeration på något av våra paket Digital Premium, Helg eller Total för att läsa e-tidningen. Om du är Digital-kund har du inte åtkomst till e-tidningen. Om du vill läsa Expressens e-tidning behöver du köpa ett tilläggspaket. Varför kan jag inte ladda ner appar till min Samsung? Vi rekommenderar att du laddar ned appar från Google Play, men du kan också göra det från andra källor. Telefonen har en säkerhetsfunktion (Google Play Protect) som söker efter och varnar för potentiellt skadliga appar. Vid behov tas apparna bort. Läs mer om skydd mot skadliga appar.

Med tanke på detta, hur får man tillbaka appar på iphone?

Återskapa en inbyggd app som du har raderat

  1. Gå till App Store på din iOS- eller iPadOS-enhet.
  2. Sök efter appen. Se till att du använder exakt samma namn på appen. Hitta rätt namn på inbyggda appar.
  3. Tryck på för att återskapa appen.
  4. Vänta tills appen har återskapats och öppna den sedan från hemskärmen.

By Brook Geisz

Similar articles

Hur fungerar en Extender? :: Kan man överföra SMS från iPhone?
Användbara länkar