Hem > H > Hur Får Man Facebook I Mobilen?

Hur får man Facebook i mobilen?

Se vad som är nytt i appen och installera den senaste versionen genom att gå till sidan Facebook för mobilen eller besöka telefonens appbutik (t. ex. iTunes App Store eller Google Play Butik). Du kan även få åtkomst till Facebook via en mobilwebbläsare.

Läs mer

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

Varför kan jag inte ladda ner Facebook appen?

Avbryt och starta om nedladdningen. Logga ut från Facebook och försök sedan ladda ned igen. Läs Googles felsökningstips för nedladdningsproblem. Avinstallera din Facebook-applikation, starta om din telefon och ominstallera sedan Facebook-applikationen från Google Play Butik. Hur får jag tillbaka Facebook på hemskärmen? Min facebook-app har försvunnit , hur gör jag för att få den tillbaka? Du kan ladda ner den från din appbutik. Om du använder en telefon som har Android heter den "Play butik" om du har en iPhone heter den "App store".

På motsvarande sätt, hur laddar jag ner appar till min android?

Installera eller aktivera appar på nytt

  1. Öppna Google Play Butik. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på profilikonen till höger.
  3. Tryck på Hantera appar och enheter. Hantera.
  4. Välj apparna som du vill installera eller aktivera.
  5. Tryck på Installera eller Aktivera.
Och en annan fråga, hur får jag tillbaka min app store? Första steget är att titta under Inställningar->Allmänt->Begränsningar så du tillåter att program installeras. * Starta App store genom att söka upp appen. Gå till första hemskärmen, tryck på hemknappen, Sök efter app store, klicka på App store i sökresultatet.

Related

Varför ser jag inga bilder på Facebook?

Ett problem med cache eller tillfälliga data kan vara orsaken till att Facebook inte ser rätt ut i din webbläsare. Du kanske använder webbläsartillägg från tredje part om detta inte löser problemet. Om du vill besöka webbplatsen igen rekommenderar vi att du inaktiverar dessa tillägg.

Dessutom, hur installera facebook?

Gör så här om du vill använda appen:

  1. Du kommer att se ikonen "Alla Apps".
  2. Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer.
  3. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda Facebook För PC nu!
Kan man ha Messenger utan att ha Facebook? Ända sen juni 2015 har man kunnat använda meddelandetjänsten Messenger bara genom att ange sitt mobilnummer, namn eller fotografi (här i Sverige endast via mobilnummer). Men nu har Facebook ändrat på det så att alla nya användare måste ha ett Facebook-konto för att använda tjänsten.

Dessutom, varför kan jag inte öppna facebook?

Först måste du kontrollera att du har den senaste versionen av applikationen Facebook för Android. Gå till Play Butik eller ladda ned den senaste versionen direkt från Facebook. Om det finns en senare version av Facebook-applikationen som du inte har än ska den visas i listan över uppdateringar som du kan hämta. Varför kraschar Facebook-appen? Det här är Android System WebView

Appar som Facebook, Instagram, Google Maps och många fler baseras på webbtjänster. När det är fel i Android System WebView kan andra appar inte hämta det innehåll de behöver, och därför slutar de att fungera.

Varför stängs Facebook ner på iPhone?

Om App Store inte svarar kontaktar du Apple-supporten för din iPhone eller för din iPad. Om du hittade appen i App Store kontaktar du apputvecklaren. Om appen är tillverkad av Apple eller följde med din iPhone eller iPad kontaktar du Apple-supporten för din iPhone eller för din iPad.

By Lau Waddle

Similar articles

Kan man ta bort Facebook och behålla Messenger? :: Hur många svenskar var medlemmar på Facebook år 2011?
Användbara länkar