Hem > K > Kan Man Få Tillbaka Facebook-Konto?

Kan man få tillbaka Facebook-konto?

Du kan kanske få tillgång till ditt Facebook-konto igen genom att använda en annan e-postadress eller ett annat mobilnummer som angetts på ditt konto. Använd en dator eller mobiltelefon som du tidigare har använt för att logga in på ditt Facebook-konto, gå till facebook.com/login/identify och följ instruktionerna.

Läs mer

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

Vad händer om man blir kapad på Facebook?

– Personen får genom det här alla uppgifter som den behöver för att skapa ett falskt id-kort, och identitetskapa dig, sade Lotta Mauritzson, brottsförebyggare på polisens nationella bedrägericentrum. Hur kollar jag om jag har blivit hackad? Det finns ett sätt att kontrollera som har drabbats av en läcka någonstans. På webbsidan Haveibeenpwned.com kan du kolla om din e-postadress eller ditt användarnamn finns med bland kända läckor (pwn är internetslang för own, alltså ägd på svenska, red.).

Varför står det att jag är inloggad i en annan stad på Facebook?

Jag känner inte igenom en plats i avsnittet Här är du inloggad på mitt Facebook-konto. Om du ser en plats som du inte känner igen kontrollerar du först om den är kopplad till någon din mobila enhet. Om du använder mobila enheter skickas trafiken ofta via en IP-adress som inte avspeglar var du verkligen befinner dig. Man kan också fråga hur vet man om facebook är kapad? Hur vet jag att jag blivit hackad på Facebook? De vanligaste kännetecknen på att du blivit hackad är: Din e-postadress eller ditt lösenord har ändrats. Ditt namn eller födelsedatum har ändrats.

Related

Varför ser jag inga bilder på Facebook?

Ett problem med cache eller tillfälliga data kan vara orsaken till att Facebook inte ser rätt ut i din webbläsare. Du kanske använder webbläsartillägg från tredje part om detta inte löser problemet. Om du vill besöka webbplatsen igen rekommenderar vi att du inaktiverar dessa tillägg.

Har Facebook driftstörningar?

Facebook avbrott rapporterade under de senaste 24 timmarna

Det är vanligt att vissa problem rapporteras löpande under hela dagen. Downdetector rapporterar bara en händelse när antalet problemrapporter markant överstiger den vanliga volymen för det klockslaget.
Med hänsyn till detta, varför kan man inte kontakta facebook? Facebook har å andra sidan över 100 kontaktformulär för nästan alla problem du kan stöta på när du använder Facebook. För närvarande finns det inget direkt sätt att kontakta Facebook via telefon eller e-post. Du kan dock använda Facebooks inbyggda resurser för att rapportera eller felsöka ett problem.

Dessutom, hur kan jag se om mitt lösenord är hackat?

Om du tror att någon har hackat sig in på ditt konto, gå till "Applösenord" och "Auktoriserade inloggningar" för att se om någonting är konstigt där. Om du misstänker något, ändra lösenordet direkt – det borde göra att en eventuell hackare blir utloggad. På motsvarande sätt, vad händer om man blivit hackad? Byt direkt lösenord på de konton som blivit utsatta för ett hack. Kontakta din bank och kontrollera aktiviteten på ditt bankkort. Beroende på omfattningen kan du också polisanmäla. Om du inte redan gjort det: Uppdatera till senaste versionen av operativsystem och alla programvaror och appar.

Kan en iPhone hackas?

Så här rapporterar du misstänkta e-postmeddelanden, meddelanden och samtal. Om du får ett suspekt e-postmeddelande som ser ut som det kommer från Apple kan du vidarebefordra det till [email protected].

By Gaul Palcu

Similar articles

Vilka enheter är jag inloggad på Facebook? :: Kan man dölja vilka grupper man är med i på Facebook?
Användbara länkar