Hem > V > Vem Kan Se Min Vänlista?

Vem kan se min vänlista?

Dina vänner reglerar också vem som kan se deras vänner i sina egna profiler. Om du till exempel ställer in din vänlista på Bara jag, kan bara du se din fullständiga vänlista i din profil. Men om din vän har sin vänlista inställd på Offentligt kan vem som helst se att ni är vänner.

Läs mer

Related

Hur döljer man vänlista på FB?

Överst till höger på Facebook finns en klassisk upplevelse i en mobil webbläsare. Vem kan se din vänlista? Du kan välja om du vill ha tillgång till din vänlista.

Kan äntligen se alla i nyhetsflödet?

GÖR SÅ HÄR. Så här går du förbi systemet som fb nu har på plats och som begränsar inlägg i ditt nyhetsflöde. Deras nya algoritm väljer samma få personer - ca 25 som kommer att läsa dina inlägg. Håll ner fingret var som helst i det här inlägget och ordet "kopiera" kommer att dyka upp. Följaktligen, vem ser dina inlägg på facebook? Gå till inställningarna för profil och taggning för att hantera vilka som kan se vad andra personer publicerar i din profil och vilka som kan se innehåll som du har taggats i. Redigera allmän information i din Facebook-profil och välj vilka som kan se den.

Med detta i åtanke, vad kan folk se på min facebook?

Bara du och dina vänner kan göra inlägg i din profil. När du publicerar något kan du styra vilka som får se det med hjälp av målgruppsväljaren. När andra personer gör inlägg på din tidslinje kan du styra vem som ser det genom att välja målgrupp i inställningen Vilka kan se vad andra publicerar i min profil. Hur tar man bort jobb på Facebook? Ta bort ett jobbinlägg

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Tryck på Sidor och gå sedan till din Sida. Bläddra ned till avsnittet Jobb på Sidans tidslinje och tryck sedan på Visa alla. Tryck på längst upp till höger och tryck sedan på Ta bort.

På motsvarande sätt, vad är skillnaden på nyhetsflöde och din händelse på facebook?

När du delar något i din händelse visas det på flera olika platser, som: Längst upp i Facebook-flödet: Din händelse visas längst upp i dina vänners eller följares Facebook-flöden. Din händelse visas längst upp i ditt eget flöde i det här avsnittet. Och därefter, hur gör man händelse på facebook? Så här delar du en händelse på din sida:

  1. Gå till din sida och tryck på profilbilden.
  2. Tryck på Skapa händelse.
  3. Välj ett foto eller en video från kamerarullen eller tryck på för att ta ett nytt foto eller spela in en ny video.

Därmed, vad är nyhetsflöde på facebook?

Flödet är listan med händelser mitt på din startsida som ständigt uppdateras. Det innehåller statusuppdateringar, foton, videor, länkar, appaktiviteter och gilla-markeringar från användare, sidor och grupper som du följer på Facebook. Kan man begränsa en person på Facebook? Tryck på Vänner under deras profilbild. Tryck på Redigera vänlista. Tryck på Begränsad. Tryck på Klar.

Hur begränsar jag en vän på Facebook?

Du väljer själv vilka som ska vara med i listorna och vilka sekretessbegränsningar (om några) som gäller. Öppna Facebook på en dator. Klicka på Vänner i nyhetsflödets vänstermeny. Om du inte ser alternativet klickar du på Visa mer.

By Addy

Varför krånglar Facebook? :: Hur kan man synliggöra sina vänner på Facebook?
Användbara länkar