Hem > H > Hur Söker Man Efter Personer På Facebook?

Hur söker man efter personer på Facebook?

Klassisk mobilwebbläsarupplevelse

  1. Tryck på längst upp på Facebook och skriv vännens namn.
  2. Välj hens namn eller tryck på Visa fler resultat för [din väns namn]. Om du fortfarande inte kan hitta din vän testar du de här stegen.
  3. Om du vill skicka en vänförfrågan trycker du på bredvid namnet.

Läs mer

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

Hur gör man för att inte vara sökbar på Facebook?

Om du inte vill att sökmotorer utanför Facebook ska länka direkt till din profil kan du justera den här inställningen från dina sekretessinställningar. Tryck på längst upp till höger på Facebook. Och en annan fråga, kan man se vart folk är på facebook? Öppna Facebook i mobilen och kör igång den nya funktionen ”Places”. Då kan du se vilka av dina vänner som befinner sig i närheten av dig själv just nu. Exempelvis om ni besöker samma konsert eller bar.

Och därefter, kan jag se om någon har googlat mig?

Den nya svenska sajten Googlad.nu ger dig svaret. Gör en sökning på ditt eget namn så får du se hur många gånger någon har sökt på det under den senaste månaden. Du får förstås även se sökresultatet. Tjänsten är gratis och kräver ingen registrering. Vem har sökt mig på hitta se? Registerutdrag, rättelse, blockering och radering

Privatpersoner har rätt att kostnadsfritt få information om vilka personuppgifter vi behandlar. De personuppgifter vi har registrerat om dig är de personuppgifter som finns publicerade på www.hitta.se samt ditt personnummer och i förekommande fall e-postadress.

Related

Varför ser jag inga bilder på Facebook?

Ett problem med cache eller tillfälliga data kan vara orsaken till att Facebook inte ser rätt ut i din webbläsare. Du kanske använder webbläsartillägg från tredje part om detta inte löser problemet. Om du vill besöka webbplatsen igen rekommenderar vi att du inaktiverar dessa tillägg.

Därmed, hur man hittar en person utan namn?

På Upplysning.se hittar du samtliga personer i Sverige från 16 år som inte har skyddad identitet. På motsvarande sätt, hur hittar man folk i närheten? Hitta.se är en av Sveriges största hemsidor och ett utmärkt val för dig som letar efter information om personer, företag, platser och vägbeskrivningar. Vi hjälper ca 4 miljoner unika besökare i veckan med sina sökningar, helt gratis.

Dessutom, kan man gömma sig på facebook?

Man kommer åt inställningarna genom att klicka på kugghjulet, uppe till höger i menyraden på Facebook. Därefter väljer man ”sekretessinställningar”. Där kan man välja om innehållet på ens tidslinje ska vara offentligt, bara kunna ses av vänner eller bara av dig själv. Hur gör man ett privat konto på Facebook? Klicka på pilen överst till höger på valfri Facebook-sida. Klicka på Inställningar. Klicka sedan på Sekretess i vänsterkolumnen. Här kan du välja om du vill göra dina inlägg offentliga eller endast synliga för vänner.

Man kan också fråga hur gör man så ingen kan skicka vänförfrågan?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar. Bläddra ned till Målgrupp och synlighet och tryck på Hur personer hittar och kontaktar dig. Tryck på Vem kan skicka vänförfrågningar till dig?

By Ryann Hommell

Similar articles

Kan man se vem som sökt mig på Facebook? :: Hur mycket är Facebook värderat till?
Användbara länkar