Hem > H > Hur Ser Jag Alla Inlägg På Min Tidslinje?

Hur ser jag alla inlägg på min tidslinje?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar. Bläddra ned till Målgrupp och synlighet och tryck på Profil och taggning. Tryck på Vill du granska inlägg som du har taggats i innan inlägget visas i din profil?

Läs mer

Related

Har alla bilar ABS?

Säkerhetsfunktionen som gör att bilen bromsar automatiskt vid en kollision är nu tillgänglig för alla världens bilar, tack vare en enkel mobilapp.

Hur kan jag se vilka som besökt min Facebook?

Nej, Facebook tillåter inte någon att spåra vilka som tittar på deras profil. Appar från tredje part har heller inte någon sådan funktion. Om du stöter på en applikation som påstår sig ha den funktionen bör du anmäla applikationen. Följaktligen, varför kan jag inte skriva på en väns tidslinje? Uppdatera vilka som kan se dina inlägg i inställningarna. Använd målgruppsväljaren för att välja vilka som kan se dina inlägg. Granska inläggen innan de visas på din tidslinje med Tidslinjegranskning. Välj att blockera någon för att hindra dem från att visa eller kommentera dina inlägg.

Vem kan skriva på min tidslinje Facebook?

Så här gör du för att styra över vilka som kan tagga dig och göra inlägg på din tidslinje

  1. Klicka på pilen överst till höger på valfri Facebook-sida.
  2. Klicka på Inställningar.
  3. Klicka sedan på "Tidslinje och taggning" i vänsterkolumnen.
  4. Här kan du välja inställningar för din tidslinje och vem som kan se andras inlägg.
Hur tar man bort sin tidslinje på Facebook? Så här gör du i Android:
  1. Öppna din kontosida och tryck på de tre prickarna till höger om Lägg till i händelse.
  2. Välj Hantera inlägg.
  3. Nu kan du bläddra bland inläggen och markera de som du vill ta bort.
  4. Nu kan du välja mellan Dölj från tidslinjen eller Ta bort inlägg.

Related

Kan man ladda alla AirPods trådlöst?

Du kan använda en trådlös laddningsplatta för att ladda fodralet. Det är möjligt att ladda från alla laddningsplattor som stöder Qi-standarden om du tittar på väskans framsida.

Varför ser jag inte alla vänners inlägg på Facebook?

Inställningarna för nyhetsflödet hjälper dig att styra vad som visas i nyhetsflödet. Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck sedan på Inställningar. Bläddra ned och tryck på Nyhetsflöde under Inställningar. Och därefter, varför ser jag inte alla inlägg på facebook? Dina inlägg bör visas direkt i flödet för den målgrupp som du har valt. Kontakta oss om dina inlägg inte visas. Vi förstår om du känner dig frustrerad, men din feedback kan hjälpa oss att förbättra framtida upplevelser.

Varför kan man inte se alla bilder på Facebook?

Se till att du har en stark WiFi- eller nätverksanslutning. Testa att ladda upp originalfotot istället för en redigerad version. Kontrollera storleken på fotot. Vi rekommenderar att du laddar upp foton under 15 MB. Och därefter, kan man se vilka som tittar live på facebook? När man streamar live från Facebook kan man samtidigt se hur många som tittar på streamen, vilka som tittar på den och även se kommentarer till streamen i realtid. När man avslutat sin sändning sparas denna i ens eget Facebookflöde om man inte väljer att radera den efter sändningen är klar.

Följaktligen, kan någon se att man varit inne på deras instagram?

Instagram har inte en inbyggd funktion för att låta användare kontrollera vem som har sett sin profil och det finns en mycket bra anledning bakom - användarens integritet. Facebook-ägda Instagram har all information du behöver för att kontrollera vem som tittade på din profil, men den kommer inte att dela den med dig

By Ahders Marioni

Similar articles

Får båda upp Vänförslag på Facebook? :: Varför ser jag inte mina vänners inlägg på Facebook?
Användbara länkar