Hem > N > När Dog Paul Walker I Filmen?

När dog Paul Walker i filmen?

Paul Walker som innehar en av huvudrollerna i filmen dog i en bilkrasch den 30 november 2013 då man endast hade spelat in halva filmen. Filmen kom att bli den sista som han medverkade i.

Läs mer

Related

Vilken är den populäraste Disney filmen?

1. Den första platsen i Lejonkungen går till gruppen av vänner på den afrikanska savannen. Disneys mest framgångsrika film är Lejonkungen.

Vart kan man kolla Fast and Furious 9?

Se Fast & Furious 9

Om du är ett fan av Vin Diesel, snabba bilar och kul intriger, så är detta en film för dig! På Blockbuster kan du hyra* och köpa alla filmer du vill titta på.
Vart kan man kolla på Fast and Furious 8? Fast & Furious 8 - Film online på Viaplay.

Vilka Fast and Furious finns på Netflix?

Omnämnda titlar

  • The Fast and the Furious (2001)
  • 2 Fast 2 Furious (2003)
  • The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006)
  • Fast & Furious (2009)
  • Fast & Furious 5 (2011)
  • Fast & Furious 6 (2013)
  • Fast & Furious 7 (2015)
Dessutom, vem regisserade den allra första fast and furious? The Fast and the Furious är en amerikansk film från 2001 regisserad av Rob Cohen.

Related

Vilken är den sista Batman filmen?

Batman var det senaste tillskottet i serien och släpptes i mars 2022.

Och därefter, vem har dom barn med i fast and furious?

John Cena som Jakob Toretto, Dom och Mias bror som arbetar som mästertjuv, mördare och en högpresterande förare. Finn Cole skildrar unga Jakob. Jordana Brewster som Mia Toretto, Dom och Jakobs syster och en tidigare medlem i hans team som har bosatt sig med sin partner, Brian O'Conner, och deras två barn. Med tanke på detta, vem regisserade den allra första filmen i fast & furious serien? första filmen

The Fast and the Furious
RegissörRob Cohen (1) John Singleton (2) Justin Lin (3–6) James Wan (7)
DistributionUniversal Pictures
Premiär2001–idag
LandUSA

Vilken Fast and Furious kommer efter Tokyo drift?

The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006) Furious 7 (2015) Fate of the Furious (2017) Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw (2019) Dessutom, när släpps fast and furious 9 på viaplay? Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson och Michelle Rodriguez garanterar over-the-top-action, snabba biljakter och vilda stunts. Se om "Fast & Furious" nummer ett till åtta samt spinoffen "Hobbs & Shaw", i väntan på nästa film i denna osannolikt populära franchise. "F9" kommer på bio .

Följaktligen, vilka scener spelar cody walker?

Planen är att låta Cody Walker filma Pauls återstående scener i "Fast & Furious 7", eftersom Cody har jobbat som stuntman och är väldigt lik sin bror till utseendet. - De kan filma Cody bakifrån och på avstånd och om de behöver Pauls ansiktsbild kan de fixa det med CGI.

By Louisette

Similar articles

Vem regisserade den allra första Fast and Furious? :: Vilket Wifi har jag?
Användbara länkar