Hem > r > Är Det Problem På Facebook?

Är det problem på Facebook?

logga ut, rensa ditt cacheminne och din webbläsarhistorik, starta om enheten och logga in igen. logga ut från externa appar eller webbläsartillägg som är kopplade till dina Facebook- eller Instagram-konton. inaktivera eventuella tilläggsprogram från tredje part i webbläsaren.

Läs mer

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

Därmed, vad har hänt med fb?

Nu kan användarna själva ta reda på om deras information kom med i den omfattande läckan. I september drabbades Facebook av en hackerattack. Attacken beskrevs som omfattande och under fredagen framkom det att drygt 30 miljoner av plattformens användare drabbats. Och en annan fråga, hur länge facebook nere? Facebook, Instagram, Whatsapp och Messenger, som alla ägs av Facebook, låg nere över sex timmar på måndagen. Användare världen över började rapporterade problemet vid 17-tiden enligt Downdetector. När man försöker öppna sajterna och apparna möttes användarna av ett felmeddelande.

Varför fungerar inte nyhetsflödet på Facebook?

Nyhetsflödet bör vara fyllt med uppdateringar från personer och sidor som du följer. Om flödet är tomt kan du stänga och öppna Facebook på nytt för att uppdatera nyhetsflödet. Om det inte fungerar kan du läsa om hur du anmäler ett problem med Facebook. Därefter, varför är facebook så segt? Om du märker att tidslinjen tar ovanligt lång tid att ladda kan du testa något av följande: Om du använder en mobil enhet, kontrollera att du är ansluten till ett stabilt data- eller wifinätverk. Om inte, försök igen när du har en starkare anslutning. Om du använder Facebooks mobilapp, stäng appen och öppna den igen.

Related

Varför ser jag inga bilder på Facebook?

Ett problem med cache eller tillfälliga data kan vara orsaken till att Facebook inte ser rätt ut i din webbläsare. Du kanske använder webbläsartillägg från tredje part om detta inte löser problemet. Om du vill besöka webbplatsen igen rekommenderar vi att du inaktiverar dessa tillägg.

Vad menas med Sessionen har gått ut på Facebook?

Du kan ha lämnat din Facebook-session öppen på någon annan enhet eller någon kan ha hackat ditt konto och är redan inloggad från en plats som du inte känner igen. Det finns ett enkelt sätt att kolla vilka enheter som är anslutna till ditt konto och att logga ut misstänkta på distans. Vad har hänt med Messenger? Facebooks meddelandetjänst Messenger har tekniska problem runt om i världen, bland annat i Storbritannien, Sverige, Belgien, Frankrike, Polen, Bulgarien, Indien, Filippinerna, Australien och i sydöstra Asien. Många användare rapporterar om att det varken går att skicka eller ta emot meddelanden.

Vad har hänt med whatsapp?

Whatsapp slutar fungera i miljontals telefoner – efter uppdatering. Meddelandeappen Whatsapp kommer inom kort att sluta fungera i miljontals telefoner, rapporterar The Independent. När låg Facebook nere? 2008 låg Facebook nere under en dag, rapporterar CNBC. Då hade dock den sociala medie-plattformen endast 80 miljoner användare till skillnad från dagens 3 miljarder. Facebook äger även i dag Instagram och Whatsapp som påverkas av måndagens avbrott.

Varför kan jag inte öppna Facebook?

Först måste du kontrollera att du har den senaste versionen av applikationen Facebook för Android. Gå till Play Butik eller ladda ned den senaste versionen direkt från Facebook. Om det finns en senare version av Facebook-applikationen som du inte har än ska den visas i listan över uppdateringar som du kan hämta.

By Magnolia

Similar articles

Varför går det inte att uppdatera flödet? :: Hur anmäler man bedrägeri på Marketplace?
Användbara länkar