Hem > V > Vad Kan Man Styra Med Google Home?

Vad kan man styra med Google Home?

Du kan styra över 50 000 smarta hemenheter inklusive tv:ar, lampor, hushållsapparater, kontakter, termostater och mycket annat när du lägger till dem i Google Home-appen. För att komma igång måste du konfigurera enheten i Google Home-appen.

Läs mer

Related

Måste jag säga hej Google?

Funktionen innebär att du inte behöver använda den vanliga frasen för att få assistenten att utföra enklare uppgifter. Det finns en ny funktion i appfilerna. Funktionen gör att du kan styra assistenten med din röst.

Och därefter, kan man styra tv med google home?

Du kan spela och styra din TV antingen med Chromecast-dongeln eller den inbyggda Chromecast-programvaran, ge kommandon till din smartphone, surfplatta eller Google Home-högtalare - och om du har en Android TV är Google Assistant inbyggd i TV:n direkt, så att du kan ge röstassistenten kommandon via din fjärrkontroll. Med hänsyn till detta, Är ikeas led lampor dimbara? Vill du slappna av - dimma ner ljuset. Använd fjärrkontrollen eller appen, och låt dina smarta ljuskällor förmedla hur du känner dig i dag. Kolla in vår guide till Smart belysning. Här kan du se vilka ljuskällor passar för vilka ändamål, skillnaden mellan våra olika styrenheter och hur TRÅDFRI gateway och app fungerar.

Dessutom, vilka lampor är kompatibla med philips hue?

De flesta lamporna från andra tillverkare som använder ZigBee är kompatibla med Hue och synkroniseras och kopplas in precis som Philips egna Hue-lampor. Det går även att använda sensorer och andra enheter från tredje part, men där är inte kompabiliteten lika självklar. Och därefter, kan inte ansluta till hue bridge? Det kan bero på att du har en ny router - I det här fallet, på grund av att den Bridge du har tilldelats en ny IP-adress som den inte hittar och då måste du slå på strömmen både Router och Bridge igen - vänta tills alla lampor är på och det lyser blått på Bridge så ska det fungera igen.

Related

Kan man stänga av Google Assistant?

Bredvid strömbrytaren finns en skylt med texten "Stäng av". Det har beslutats att Google Assistant ska inaktiveras.

Vilken Z Wave controller ska man välja?

Jag vågar nog säga att HC2an är den mest optimala controllern när det gäller Z-Wave. Det finns nog ingen riktig begränsning alls när det gäller att göra huset smart. Den erbjuder så otroligt mycket som andra controllers inte har idag. Vad kan man göra med Plejd? Med Plejd kan du i din tillhörande app schemalägga belysningen som är ansluten, till att tändas eller släckas vid särskilda tillfällen. Till exempel kan du låta lamporna skapa en skön mysbelysning efter kl 20 på kvällarna, och att släckas av sig själva efter kl 23.

Med hänsyn till detta, vilket hemautomation?

Hemautomation

Fakta:

  • Mängder med olika produkter som till stor del fungerar tillsammans oavsett tillverkare.
  • Många olika styrenheter att välja mellan.
  • Det finns styrenheter som passar även nybörjare.
  • Räckvidden inomhus är i normala fall 10-15m.
Med tanke på detta, vilket system smart hem? Kom igång med ditt smarta hem

Innan du börjar montera ihop ditt smarta hem, är det värt att fundera på vilket smarta hem-system du vill börja med. Det finns några att välja mellan, inklusive Apple HomeKit, Google Home/Google Assistant, Samsung SmartThings, Amazon Alexa, IFTTT, ZigBee, Z-Wave och mer.

Varför smarta hem?

Uppkopplade hus och hem, företag och produkter hjälper oss att leva hållbarare. Smarta prylar är bekvämt, javisst! Men det smarta är att vi kan anpassa oss efter människors behov och samtidigt vara resurseffektiva och hållbara i vår relation till planeten och miljön.

By Aslam Kreke

Similar articles

Hur får man bort fjärrhantering? :: Vilka lampor funkar med Trådfri?
Användbara länkar