Hem > V > Vilken Svensk Youtube Video Har Flest Visningar?

Vilken svensk YouTube video har flest visningar?

Metro Mode 1 December 2021

2021 är snart slut och nu har Youtube sammanställt en lista över de videoklipp som har varit mest populära hos svenskarna under året som gått. I topp ligger Bröderna Norbergs parodi på Melodifestivalen med hela 1,8 miljoner visningar.

Läs mer

Related

Vilken e bokläsare är bäst?

Det finns andra egenskaper. Det var det bästa testet. Det finns en pocketbok. Touch HD 3. Alla kan göra ett test på datorn. Goodereader.com har kundrecensioner. Recensioner är de bästa. Det finns en enhet som kallas Kindle. Det finns paperwhite. PC:n var bäst placerad i jämförande tester. Techradar recension. Den bästa budgeten. Det finns en bok som heter "Kobo". Clara är HD. Alla har ett topputbud av datorer.

Hur kan man få mer visningar på YouTube?

Hur får man fler visningar på Youtube?

  1. Ta reda på syftet med din kanal, din mål grupp och vad de gillar.
  2. Studera och analysera högt rankade videor.
  3. Välj en bra titel för din video, beskrivning, och taggar.
  4. Designa en snygg videominiatyr.
  5. Designa ett snyggt och bra sidhuvud.
  6. Uppdatera minst en gång i vecka.
Vilket är världens mest sedda videoklipp och hur många visningar har klippet? Ni gjorde det. Baby Shark är nu den mest visade Youtube-videon någonsin med över 7,05 miljarder visningar. Tidigare innehades förstaplatsen i tre år av Luis Fonsi och Daddy Yankees hitlåt Despacito som i sin tur tog över förstaplatsen från Psys Gangnam Style.

Hur mycket pengar har Misslisibell?

100 000 i månaden. Och en annan fråga, hur mycket tjänar man på 1 miljon visningar på tiktok? Cirka 2-3 cent betalas för varje 1000 visningar, så om du vill bli framgångsrik måste du lyckas ladda upp en daglig video och få den att nå en miljon visningar för att få 20-30 euro per dag (vilket skulle vara mellan 600 och 900 euro per månad).

Related

Vilken upplösning har HD 720p?

För att kallas HD måste en tv ha minst 1 280 horisontella och 720 vertikala upplösningar. I början av millenniet upptäckte man att filmer gör sig bäst i bredbildsformatet.

Med hänsyn till detta, vilken video har mest likes på youtube?

Den sydkoreanska artisten Psy, som blivit känd över hela världen då han var den som stod bakom den första så kallade Gangnam-videon, har idag slagit världsrekord på YouTube. Detta gjorde han genom att hans video nu är den video som fått mest "likes" någonsin. I skrivande stund har han hela 2 227 523 likes. Man kan också fråga vad är populärt på youtube? På fliken Populärt ser tittarna vad som händer på YouTube och i världen. Målet är att lyfta fram videor som många tittare kommer att uppskatta. Ibland är det förutsägbart att en video blir populär, till exempel om det är en ny låt från en populär artist eller en ny filmtrailer.

Vad räknas som en visning på YouTube?

YouTuberäkna visningarvisningar

Visningar från betalannonser

  • någon tittar på en hel annons som är 11–30 sekunder lång.
  • någon tittar på minst 30 sekunder av en annons som är mer än 30 sekunder lång.
  • någon interagerar med annonsen.
Vad kan man lägga upp på YouTube? Du kan ladda upp högst 15 videor åt gången. Glöm inte att klicka på Redigera på varje fil för att redigera videoinformationen. Om du avslutar uppladdningen innan du är klar med inställningarna sparas videon som ett utkast på sidan Innehåll.

Kan man se vilka som prenumererar på YouTube?

seYouTube

Se dina nya prenumeranter

  1. Logga in på YouTube Studio.
  2. På översikten letar du reda på kortet Nya prenumeranter.
  3. Klicka på Visa alla för att expandera kortet.

By Bronwyn

Similar articles

Vem har mest prenumeranter på YouTube i hela världen? :: Vad är PnP skärm?
Användbara länkar