Hem > H > Hur Mycket Kostar En Flygande Bil?

Hur mycket kostar en flygande bil?

AeroMobil har lanserat sin första kommersiellt tillgängliga flygande bil på Top Marques-mässan i Monaco. Den kommer att kosta mellan 1,2 och 1,5 miljoner euro, och målsättningen är att de första exemplaren ska levereras under år 2020. 500 exemplar av den första modellen kommer att byggas.

Läs mer

Related

Hur mycket plats tar en bild?

En bild från en vanlig kamera är cirka 5 MB stor. Du får plats med 200 bilder. Bildens storlek är cirka 2 MB. Du kan få plats med 500 bilder på 1 MB.

På motsvarande sätt, kan bilar flyga?

Företaget AeroMobil har jobbat på att konstruera flygande bilar i över tio år, och nu har det slovakiska företaget visat upp sin första flygande bil för kommersiellt bruk. Bilen har en räckvidd på 50 mil som bensindriven bil och flyger 69 mil som ett flygplan. Man kan också fråga när får vi flygande bilar? 2023 beräknas de första kommersiella resorna ske och 2025 kan de första obemannade taxifordonen börja göra flygningar med kunder. 2030 spås en miljard resor göras i flygande taxibilar årligen, enligt Boston Consulting Group. – Frågan är inte om flygande taxis kommer bli verklighet, utan när, säger Marcus Parentis.

Med detta i åtanke, hur ser en flygande bil ut?

För tre år sedan rapporterade sajten Techcrunch att farkosten är tillverkad i stål och kolfiberkomposit, är sex meter lång och kan ta sig 700 kilometer på en flygning. Den ska också ha en marktoppfart på 160 kilometer i timmen. När vingarna fälls ut mäter vingspannet 8,2 meter. Vad kostar Jetson One? Svensken Peter Ternström har uppfunnit en flygande bil – i dag visade han upp den i TV4. Nästa år startar leveranserna av Jetson One som kostar 920 000 kronor. Hela produktionen för 2022 är nu slutsåld – en av farkosterna är såld till Sverige.

By Honey

Similar articles

Hur man skriver ett flygblad? :: Varför stänger telefonen av sig?
Användbara länkar