Hem > F > Finns Det Radio I Telefonen?

Finns det radio i telefonen?

Radio i mobilen är lätt att komma igång med och du kan lyssna när och var du vill. Du behöver ingen fm-mottagare för att få Sveriges Radio i mobilen, utan lyssnar enkelt via internet. På Sveriges Radios mobila webbplats hittar du nyheter, sport, direktsända kanaler, underhållning, trafik, väder och mycket mer.

Läs mer

Related

Finns det gratis Word program?

Du kan använda gratisalternativet för att undvika att betala för Microsoft Office. Funktionerna i Microsoft Office och LibreOffice är desamma. Båda programmen erbjuder svensk stavning.

Vilka frekvenser ligger radiokanalerna på?

StationsbeteckningSändningsortFrekvens
SR P1Stockholm92,4
SR P2 MusikStockholm96,2
SR P3Stockholm99,3
SR P4 StockholmStockholm103,3
Med tanke på detta, vad kostar det att lyssna på radio i mobilen? Sveriges Radio tar inte ut några avgifter för du använder vår sajt. Däremot kan din mobiltelefonoperatör eller annan ta ut avgifter för datatrafik, alltså din uppkoppling mot internet.

Hur kan man lyssna på radio?

Enhetens FM-radio fungerar som en vanlig FM-radio. Du kan till exempel söka efter och lyssna på FM-radiostationer och spara dem som favoriter. Du måste ansluta ett headset eller hörlurar med sladd till enheten innan du kan använda radion. Det beror på att headsetet eller hörlurarna fungerar som antenn. Med tanke på detta, vilken är den bästa radio appen? Hör musik från hela världen

För att få större variation kan du ladda hem Tunein Radio. Det är både en app och en sajt som ger dig tillgång till tiotusentals radiokanaler från hela världen. Du kan söka efter radiostation baserat på land, språk eller musikstil.

Related

Vad finns det för roliga frågor?

Vilka appar kan du inte leva utan? Vad gillar du att lyssna på? Är musik bra? Favoritprogram? Vad är det första du gör på morgonen? Om du skulle vara utan din mobiltelefon i en vecka, vad skulle du sakna mest? När du inte har något att göra, vad gör du då?

Har iPhone FM radio?

Ja, din iPhone kan ta emot FM-radio. Därmed, har iphone fm mottagare? Iphone 7 och Iphone 8 har inte fm-radio-chip i sig och de har inte antenner designade att stödja fm-signaler, så det är inte möjligt att aktivera fm-mottagning i dessa produkter”.

Var kan jag köpa en radio?

Radio | Köp hos Clas Ohlson. Man kan också fråga hur hittar jag p4 på radion? P4 frekvens beror på var i Sverige du är. På runt 80 % av platserna i Sverige ligger frekvensen någonstans mellan 98 och 105 MHz.

Folk frågar också hur hittar man p1 på radion?

Våra sändningar distribueras av Teracom och den exakta frekvensen för P1 varierar från ort till ort. Titta på Teracoms lista över orter och sändare så ser du vad som gäller där du bor. Du kan även ta del av vårt innehåll via appen Sveriges Radio Play.

By Mahla

Similar articles

Var hittar man P1 på radion? :: Hur fungerar en Vevradio?
Användbara länkar