Hem > V > Vad Kan Man Köpa För 1000 V-Bucks?

Vad kan man köpa för 1000 V-Bucks?

Fortnite - 1 000 V-Bucks

Köp 1 000 Fortnite V-Bucks, spelvalutan i Fortnite som kan spenderas i lägena Battle Royale och Creative. Du kan köpa nya anpassningsföremål som dräkter, glidare, hackor, emotes, wraps och den senaste säsongens Battle Pass!

Läs mer

Related

Kan man köpa 1 AirPod?

Ersättningsprodukter kan köpas om du förlorar en Air Pod.

Hur många spelar Fortnite 2022?

Information
UtvecklareEpic Games, People Can Fly
UtgivareEpic Games
GenreBattle Royale, Överlevnad
Antal spelareUpp till 4 (Save The World) Upp till 100 (Battle Royale) Upp till 16 (Creative)
När ska Fortnite stängas ner? Epic Games har beslutat att avbryta sin satsning på att lansera sitt populära battle royale-spel Fortnite i Kina skriver man på spelets officiella webbplats. Från och med igår går det inte längre att skapa några nya konton i den kinesiska versionen av spelet och 15 november kommer spelets servrar att stängas av.

När kommer Fortnite stängas ner?

Nyheter. Denna sida har översatts med AI och maskininlärning. (Pocket-lint) - Ett översatt inlägg på Fortnites webbplats meddelar att testet "har kommit till ett slut" och Epic Games kommer att stänga av kinesiska Fortnite-servrar måndagen den 15 november 2021. Hur mycket Vbucks får man av Battle pass? Slagpasset ger dig mer valuta än du spenderar på den

Slagpasset kostar 950 V-Bucks, och du låser upp nya skinn, glidflygplan, spray och emotes när du spelar och får nivåer. Slagpasset har 100 nivåer totalt per säsong och 13 av dessa nivåer belönar dig med 100 V-Bucks.

Related

Hur långt ska man gå för att bränna 1000 kalorier?

Man kan säga att det krävs sju kilometer för att nå 10 000 steg. Det tar ungefär en timme att gå den sträckan.

Vad är kändast Fortnite eller Minecraft?

Den senaste milstolpen är att spelet nu har gått om Minecraft som det mest populära spelet på YouTube. Det har Matchmade rapporterat. Man kan också fråga vilket är det raraste skinnet i fortnite? Galaxy. Det finns en annan hud på denna lista som också var exklusiv för en viss plattform: Galaxy-huden, som tillfället var den dyraste huden på marknaden efter utgivningen.

Dessutom, hur många i världen spelar fortnite?

Avslutningsvis. När denna artikel är skriven, i mitten av juni 2019, är den officiella siffran över antalet Fortnite-spelare 250 miljoner. Hur mycket kostar 13500 V-Bucks? Produktinformation. Lägsta pris på Epic Games Fortnite - 13500 V-Bucks är 813 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Kan man ge bort V-Bucks?

När du köper ditt Fortnite presentkort hos Dundle (SE), skickas din kod omedelbart via e-post. Lös in den direkt på ditt Epic Games-konto och du är redo att köpa nya kläder, pickaxar och till och med Battle Passes. Så enkelt är det!

By Garvy

Similar articles

Hur får man alla Skins? :: Hur köper man skin på Fortnite?
Användbara länkar