Hem > N > När Är Fortnite Eventet I Sverige?

När är Fortnite eventet i Sverige?

Fortnite har nu meddelat att Chapter 2 av spelet kommer avslutas 4 december. Det hela kommer ske med eventet The End som kommer starta 22:00 samma dag och där antagonisten The Cube Queen kommer ge sig på Fortnite-ön. Grupper på upp till 16-spelare kommer kunna delta i The End tillsammans.

Läs mer

Related

Vad vinner man i 1 mot Sverige?

Vad kan jag göra för att vinna? Förutom äran har du chansen att vinna upp till totalt 50 000 och sedan får du prata med Babben i en direktsändning.

När försvinner Fortnite?

Fortnite

Fortnite

Information
År2017
UtvecklareEpic Games, People Can Fly
UtgivareEpic Games
GenreBattle Royale, Överlevnad
Därefter, Är det gratis att spela fortnite? Fortnite är ett onlinespel i ständig förändring där du och dina vänner kämpar om att bli sist kvar eller samarbetar för att skapa er drömvärld. Spela både Battle Royale och Fortnite Creative helt gratis eller köp Fortnites PvE-kampanjläge Save the World. Ladda ner och hoppa in i dramatiken på en gång.

Dessutom, hur får man gratis vi bucks?

Hur får man gratis V-Bucks i Fortnite 2021

  1. 1 Gratis V-Bucks i Fortnite med Save the World. 1.1 Tillgänglighet för Rädda världen.
  2. 2 Anslut dagligen till Rädda världen.
  3. 3 Spela utan stridspasset.
  4. 4 Leker med stridspasset.
  5. 5 Se upp för bedrägerier: ingen ger bort något.
Folk frågar också när är eventet på fortnite 2021? Det är den stora dagen för Fortnite. Det ultrapopulära överlevnadsspelet kommer från och med lördagen den 4 december 2021 att få en enorm uppdatering som kommer att markera början på dess tredje kapitel. För att fira, en mystisk händelse kallad "The End" ägde rum i slutet av kapitel 2.

Related

När släpptes Nintendo 64 i Sverige?

Nintendo 64 eller N64, arbetsnamn: Project Reality och Ultra 64, är det japanska företaget Nintendos tredje stationära spelkonsol. Maskinen lanserades i Japan den 23 juni 1996, i Nordamerika den 29 september 1996 och i Europa den 1 mars 1997.

Och en annan fråga, vilken tid är fortnite-eventet 2021?

så när slutar Fortnite-eventet? Kapitel 2 Säsong 8 Fortnite tar slut av en stor händelse döpte "The end" den 4 december 2021 klockan 232 timmar. Battle Royale kommer sedan att inleda en ny säsong. Och därefter, kan en 8 åring spela fortnite? Fortnite-våld och medicinska faror

I Storbritannien klassar Video Standards Council Fortnite som PEGI 12 för frekventa scener med mildt våld. Det betyder att det är olagligt för alla under 12 år att köpa spelet åt sig själva.

Vilken tid blir det ny säsong i Fortnite?

Fortnite Chapter 3 Säsong 2 kommer troligen att börja Söndagen den – även om Epic Games inte har bekräftat det datumet offentligt, är det alltid klokt att förvänta sig att den nya säsongen börjar inom 24 timmar efter föregående säsongs slut. Och därefter, vad händer med fortnite idag? Fortnite avbrott rapporterade under de senaste 24 timmarna

Downdetector rapporterar bara en händelse när antalet problemrapporter markant överstiger den vanliga volymen för det klockslaget. Besök Downdetector Methodology för att ta reda på mer om hur Downdetector samlar in statusinformation och upptäcker problem.

Med tanke på detta, hur mycket kostar fortnite?

Vad kostar det att spela Fortnite? Att spela Fortnite: Battle Royale är gratis men kräver en Internet-uppkoppling oavsett vilken enhet det spelas på.

By Steady

Similar articles

Hur mycket kostar Fortnite på datorn? :: Vilket land kommer Fortnite ifrån?
Användbara länkar