Hem > V > Vilken Fågel Är Det Här?

Vilken fågel är det här?

Rikta mobilen mot en fågel och tryck på en knapp på skärmen. Under tio sekunder spelar då appen in fågelns sång och ytterligare några sekunder senare är analysen klar. Då presenteras tre olika fåglar som appen föreslår och genom att lyssna på inspelade läten kan du försöka avgöra vilken art du hörde.

Läs mer

Related

Vilken e bokläsare är bäst?

Det finns andra egenskaper. Det var det bästa testet. Det finns en pocketbok. Touch HD 3. Alla kan göra ett test på datorn. Goodereader.com har kundrecensioner. Recensioner är de bästa. Det finns en enhet som kallas Kindle. Det finns paperwhite. PC:n var bäst placerad i jämförande tester. Techradar recension. Den bästa budgeten. Det finns en bok som heter "Kobo". Clara är HD. Alla har ett topputbud av datorer.

Folk frågar också vilken fågel räknar till sju när den sjunger?

Gulsparv (Emberiza citrinella, Yellowhammer)

Sång: En klassisk strof från jordbruks- eller hedlandskapet, som låter ungefär som att den räknar till sju i rask takt för att sedan vila på den sjunde tonen.
Vilken fågel låter som en busvissling? Rosenfinken har också en karaktäristisk sång som liknar en busvissling.

Vilken är den bästa Fågelappen?

Bra fågelappar till Android är svårare att hitta, men ”I Know Birds 2 PRO” är ett alternativ. Den finns i en begränsad gratisversion och i en fullversion för ungefär 100 kronor och innehåller då 300 arter, 550 läten och 2000 bilder. Hur funkar BirdNET? You can record a file using the internal microphone of your iOS device and see if BirdNET correctly identifies the probable bird species present in your recording. Get to know the birds around you and help us to collect observations by submitting your recordings. BirdNET is a joint project of the K.

Related

Vilken upplösning har HD 720p?

För att kallas HD måste en tv ha minst 1 280 horisontella och 720 vertikala upplösningar. I början av millenniet upptäckte man att filmer gör sig bäst i bredbildsformatet.

På motsvarande sätt, vad är det för fågel som låter så här?

Appen Whatbird låter dig identifiera fågelsången – via mikrofonen. När du hör en fågel sjunga är det bara att spela in den, och sedan säger Whatbird vilken fågel det är. Tanken påminner om Shazam, alltså en app som kan identifiera musik via mikrofonen. Appen finns tyvärr bara på norska. Vad är det för fågel som låter på natten? Flyttar vi oss in i skogen så är nog den mest välkända nattliga rösten morkullan, som har för vana att flyga strax över trädtopparna under kväll och natt, varv efter varv, och växla mellan de två delarna av lätet: det knarriga som låter som en korsning mellan en snuvig anka och fotsteg i osmorda kängor (ort ort ort)

Vilken fågel säger tvi tvi?

Ängspiplärka (Anthus pratensis) Hur låter Bergfinken? Bergfink (Brambling, Fringilla montifringilla)

Läte i flykt: Ett karaktäristiskt, nästan bräkande ”tä-äähp”, som egentligen inte kan förväxlas med något annat. Kan också använda ett bofinksliknande ”jäck”, som dock är hårdare i tonen.

Därmed, vilken fågel sjunger 1 2 3 4 5 6 7?

Det karaktäristiska lätet hos denna fågel brukar liknas vid olika fraser. Man kan till exempel höra den säga Fi-fi-fi-fi-fi fritt flyt, eller Biff-biff-biff-biff-biff med lök. Men oftast beskrivs lätet rätt och slätt som en räkneramsa: En-två-tre-fyr-fem sex sjuuu.

By Camellia Trainham

Similar articles

Hur låter en nattskärra? :: Vilka fåglar sjunger på kvällen?
Användbara länkar