Hem > F > Får Inga Aviseringar Om Födelsedagar På Facebook?

Får inga aviseringar om födelsedagar på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på Inställningar. Tryck på Aviseringsinställningar eller Sms nedanför Aviseringar. Tryck och anpassa hur du får aviseringar och vad du får aviseringar om.

Läs mer

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

Vill inte bli firad på Facebook?

Gå till Kontaktuppgifter och allmän info. Här ser du exempelvis din födelsedag och ditt födelseår. Till höger om respektive uppgift finns en ikon där du kan ändra Välj målgrupp. Här kan du exempelvis välja att uppgiften ska vara hemlig genom att välja Bara jag. Var hittar man aviseringar? Viktigt!

  1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
  2. Tryck på Appar och aviseringar. Aviseringar.
  3. Tryck på Aviseringar på låsskärmen eller På låsskärmen under Låsskärm.
  4. Välj Visa aviseringar med och utan ljud. På vissa telefoner väljer du Visa allt aviseringsinnehåll.

Kan inte öppna aviseringar Facebook?

Den vanliga processen är dock att klicka på "Ljud och aviseringar" under "Inställningar" och sedan välja "Appaviseringar" för att se alla appar med push-aviseringar. Om du inte hittar Facebook-avisering i den här listan kan du trycka på Facebook-appen för att aktivera den manuellt. Vill inte bli firad på jobbet? Tänk på att inte alla vill bli firade

Även om du själv tycker det är roligt att arrangera andras födelsedagar är det viktigt att respektera att alla kanske inte vill bli firade. Om du inte vill bli firad på din födelsedag kan det vara bra att informera dina kollegor om detta.

Related

Varför ser jag inga bilder på Facebook?

Ett problem med cache eller tillfälliga data kan vara orsaken till att Facebook inte ser rätt ut i din webbläsare. Du kanske använder webbläsartillägg från tredje part om detta inte löser problemet. Om du vill besöka webbplatsen igen rekommenderar vi att du inaktiverar dessa tillägg.

Med detta i åtanke, vill inte bli firad?

Det kan handla om att man inte vill vara i fokus, men ändå hoppas på att andra ska insistera. Eller att man inte vill ha besväret med förtäring av något slag. Eller att man oroar sig för utrymmet hemma. Orsakerna kan vara många, inklusive den att man faktiskt absolut inte vill bli firad. Hur grattar man någon på Facebook? Gå till din väns profil. Bläddra ned till Inlägg och tryck sedan på Skriv på [namns] tidslinje. Skriv ett meddelande eller välj att lägga till något i inlägget. Tryck på Inlägg.

Och en annan fråga, hur kan man se gamla notiser?

Se gamla notiser

Android har en aviseringslogg som sparar alla inkomna notiser så att du kan se dem även efter att du har åtgärdat dem och de är borta från notisvyn. Ett enkelt sätt att komma åt den är att lägga till en Inställningar-widget på hemskärmen med Aviseringslogg.
Och därefter, hur får man bort oönskade aviseringar? Om du får irriterande aviseringar från en webbplats kan du inaktivera behörigheten.

  1. Öppna Chrome-appen. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Öppna en webbsida.
  3. Tryck på Mer till höger om adressfältet Information .
  4. Tryck på Webbplatsinställningar.
  5. Tryck på Aviseringar under Behörigheter.
  6. Inaktivera inställningen.

Hur tar jag bort oönskade aviseringar?

Stäng av aviseringar i Chrome

Klicka på Aviseringar. Under Tillåt finns det en lista med webbsidor som kan skicka meddelanden till dig. Klicka på de tre prickarna till höger om en webbadress och välj Ta bort. Nu kommer den webbsidan inte längre att störa dig med nya aviseringar.

By Torres Taybron

Similar articles

Vad är push meddelande på Facebook? :: Vad hände i världen 2021?
Användbara länkar