Hem > V > Vad Ingår I Xbox Live?

Vad ingår i Xbox Live?

Ett Xbox Live Gold-medlemskap ger dig tillgång till Xbox online multiplayer-nätverk. Medlemmar kan spela spel med vänner och med andra Xbox-gamers från hela världen. Dessutom ger prenumerationen dig gratisspel varje månad, såväl som attraktiva rabatter på Xbox One-spel och Xbox 360-spel.

Läs mer

Related

Kan inte köpa spel på Xbox Live?

Kontrollera att det inte finns några problem med Store och prenumerationer om du tittar på Xbox Status-sidan. Vänta tills tjänsten kommer upp igen och försök sedan igen. När butiken och prenumerationerna visar att de fungerar försöker du göra ett köp igen.

Och därefter, vilka xbox spel kan man spela på xbox 360?

TitelEuropaNordamerika
Half-Life 2JaJa
Halo: Combat EvolvedJaJa
Halo 2JaJa
Halo 2 Multiplayer Map PackJaJa
Vad menas med bakåtkompatibel? Bakåtkompatibilitet[redigera | redigera wikitext] Inom ramen för telekommunikation och databehandling sägs en produkt eller teknik vara bakåtkompatibel om den kan användas med indata som genererats av en äldre enhet.

Vilka spel passar Xbox Series s?

Xbox Series S är kompatibel med tusentals spel från fyra generationer av Xbox. Med Smart Delivery-spel, om du köper ett digitalt spel en gång får du den bästa versionen av spelet till konsolen du spelar på. Och därefter, hur man spelar två på xbox one? Öppna guiden genom att trycka på knappen Visa  och menyknappen  samtidigt. Välj sedan Kompisar eller Grupp och följ anvisningarna.

Related

Vad ingår i Viaplay sport?

Total Sport. Premium Sport omfattar alla våra vintersporter. Formel 1, NHL, Golf Majors och mycket mer.

Hur delar man Xbox Live?

Om din familjemedlem har ett Xbox Live-konto på konsolen

Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden. Välj Logga in och logga in på ditt konto. Tryck på Xbox-knappen igen och välj Profil och system > Inställningar > Kontot > Familjeinställningar > Hantera familjemedlemmars > Lägg till i familj.
Och en annan fråga, vad krävs för att spela xbox live? Starta appen Microsoft Store och välj Start > Prenumerationer. Om du har en digital kod kan du lösa in den genom att välja Lös in. Välj sedan Xbox Live Gold, välj det abonnemang som är rätt för dig och följ de återstående stegen för att gå med.

Med tanke på detta, var kan jag köpa xbox live?

Xbox LIVE 12 månaders medlemskap Gold (nedladdning) - Elgiganten. Hur mycket kostar en Xbox? Lägsta pris på Microsoft Xbox One S 1TB - White Edition är 4 499 kr, vilket är det billigaste priset just nu hos 1 butik.

Varför Xbox Live Gold?

Som Xbox Live Gold Medlem får du de mest avancerade flerspelarspelen, bonusspelen och exklusiva medlemsrabatter i Microsoft Store. Med Xbox Live Gold kan du hålla kontakten med vänner, familj och Xbox Live medlemmar över hela världen. Logga in för dina tillgängliga erbjudanden.

By Ivie

Similar articles

Vad kostar Game pass Ultimate? :: Vad ingår i Xbox Game Pass Ultimate?
Användbara länkar