Hem > F > Finns Gamestop Kvar?

Finns GameStop kvar?

Pryljätten Teknikmagasinet, med 135 butiker, har försatt sig själv i konkurs – och spelbutiken Gamestop stänger alla 45 butiker i Sverige.

Läs mer

Related

Finns det gratis Word program?

Du kan använda gratisalternativet för att undvika att betala för Microsoft Office. Funktionerna i Microsoft Office och LibreOffice är desamma. Båda programmen erbjuder svensk stavning.

Man kan också fråga vart kan jag sälja mina spel?

Säljspel

Detta får du som en tillgodosumma, antingen på spelbutiken.se/coolshop.se eller retrospelbutiken.se

  • Alla spel skall vara Europeiska PAL-spel (alt.
  • Skall vara fullt fungerande och i bra skick.
  • Priserna avser kompletta spel/basenheter med svensk/engelsk box och manual.
Kan man lita på Gameshop? Ska aldrig beställa något från gameshop igen eller rekommendera till någon annan för den delen.

Vem köper gamla spel?

Retrospelbutiken.se. Sälj dina gamla spel som bara ligger och samlar damm. Börja med att välja vilket format spelen är till. Större samlingar och rariteter? Dessutom, vad är gamla tv-spel värda? Har du kvar dina gamla dator- och tv-spel? Då kan du sitta på en guldgruva. Vissa spel har nämligen sålts för flera hundra tusen kronor. Men de allra flesta för en eller två tior.

Related

Vad finns det för roliga frågor?

Vilka appar kan du inte leva utan? Vad gillar du att lyssna på? Är musik bra? Favoritprogram? Vad är det första du gör på morgonen? Om du skulle vara utan din mobiltelefon i en vecka, vad skulle du sakna mest? När du inte har något att göra, vad gör du då?

När stänger Gamestop i Sverige?

Under 2020 kommer GameStop-butikerna successivt att stänga i Sverige. Och en annan fråga, varför stänger gamestop? Inför sista ruschen av julhandeln går Gamestop också ut med ett antal upplysningar om vad som gäller från och med igår, den 11 december. Det handlar till exempel om att man slutar utfärda presentkort och kunder som har presentkort uppmanas att använda dessa så snart som möjligt i öppna butiker eller online.

På motsvarande sätt, vem köper spel?

spelköperspel

Vi köper dina spel!

  • Skicka en lista med vilka spel du har.
  • Bifoga bilder på spelen.
  • Vi ger dig ett pris.
  • Acceptera priset.
  • Du skickar varorna till oss.
  • Klart!
Var kan man köpa begagnade spel? När du handlar begagnade spel på CDON lovar vi en viss kvalitetsnivå på spelen, men skulle du känna dig osäker finns här en guide att hjälpa dig på vägen. Att tänka på när du köper begagnat Läs beskrivningen noggrant så det inte blir några överraskningar när du får hem varan.

Hur mycket är ett gameboy värt?

Ett Nintendo Game Boy Classic säljs idag på auktion för nästan dubbla ursprungspriset. Detta Gameboy i originalkartong, komplett med manual och kabel, såldes på Catawiki under 2016 för hela 125 euro.

By Cybil Atkisson

Similar articles

Var köper man tv spel? :: Var kan man köpa begagnade spel?
Användbara länkar