Hem > H > Hur Vet Man Om Man Har Garanti På Iphone?

Hur vet man om man har garanti på iPhone?

Besök mysupport.apple.com. Logga in med ditt Apple-ID. Välj enhet. Här kan du se information om vilken typ av support du är berättigad till, inklusive reparation av hårdvara och teknisk support.

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Därmed, måste man ha kvitto för garanti apple?

När du beställer service kan Apple begära att du skickar in det ursprungliga inköpsbeviset för produkten för att verifiera att den har rätt till garantiservice även om du tidigare har registrerat din produkt. Garantin gäller oavsett om du registrerar dig eller inte. Har Apple prisgaranti? De allra flesta Apple-produkter finns att köpa till lägre pris i andra butiker än Apple Store, och i vissa fall får du över 20 procent bättre pris.

Vad är det konsumenterna uppskattar hos Apples produkter?

Dessutom funkar ju bara Appleprodukterna med varandra, så vad ska man göra om man skaffar en Ipod, liksom.” Apples produkter fungerar alltså bäst tillsammans med andra Appleprodukter. Dessutom verkar värderingarna kring produkterna vara likartade: god design, bra teknik och hög funktionalitet. Med hänsyn till detta, hur tar man reda på hur gammal en iphone är? Klicka på länken ”Free IMEI checker” och ett nytt fönster öppnar sig. Skriv nu in ditt IMEI-nummer och klicka ”Check iPhone IMEI” eller vad du väljer att kolla. Nu kommer du se vilken modell det är, inköpsdatum samt vilken låsstatus du har.

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Är min iPhone försäkrad?

Utökat skydd för hårdvaran

AppleCare+ täcker såväl utbyte som reparationsservice av din iPhone, vilket omfattar upp till två fall av oavsiktlig skada varje 12-månadersperiod. För varje fall tillkommer en självrisk på 249 kr för skador på skärm eller baksida i glas och 849 kr för andra typer av oavsiktliga skador.
Dessutom, vad ingår i apple garanti? Din produktgaranti. Apples begränsade garanti gäller din iPhone och Apple-märkta tillbehör och omfattar tillverkningsproblem under ett år från det datum då du köpte produkten. Apples begränsade garanti gäller utöver dina rättigheter enligt konsumentköplagen.

På motsvarande sätt, har apple garanti?

Apples ett (1) års begränsad garanti – (SVERIGE) Apples ettåriga begränsade garanti är en frivillig garanti från tillverkaren. Den ger rättigheter skilda från de rättigheter som tillhandahålls av konsumentlagstiftningen, inklusive men inte begränsat till dem som rör produkter som inte uppfyller kraven. På motsvarande sätt, vad gäller vid garanti? Under garantitiden har du rätt att kräva samma åtgärder som du har rätt till enligt konsumentlagstiftningen. Omfattas felet på varan eller tjänsten av garantin ska det åtgärdas utan kostnad för dig. Du har även rätt att få ersättning för merkostnader du har fått på grund av felet.

Har Apple avbetalning?

Apples finansieringsalternativ "Månadsbetalningar" delar upp kostnaden för din nya iPhone , iPad, AirPods eller Mac i sex, 12 eller 24 räntefria månadsbetalningar. Du kan använda Apple Card för att köpa mer än en artikel, även om beloppet du kan köpa är begränsat av din tillgängliga kredit.

By Stesha Blaisdell

Similar articles

Hur lång garanti har man på en Macbook? :: Hur har kilskriften fått sitt namn?
Användbara länkar