Hem > H > Hur Ändrar Man Ålder På Google-Konto?

Hur ändrar man ålder på Google-konto?

Hantera ditt Google-konto.

Tryck på Personliga uppgifter högst upp. Tryck på de uppgifter som du vill ändra under Grundläggande information eller Kontaktuppgifter. Gör ändringarna.

Läs mer

Related

Hur ändrar man en bild till pdf?

Klicka på knappen Välj en fil ovanför eller dra och släpp filer i dropzonen för att konvertera bildfiler till PDF. Du kan välja att konvertera bildfilen till ett PDF-format. Acrobat konverterar filen från bild till PDF. Du kan antingen dela den konverterade PDF-filen eller ladda ner den.

Kan man ha Google-konto på iPhone?

Lägga till eller byta konto

Öppna Google-appen på en iPhone eller iPad. Lägg till Google-kontot. Första gången du lägger till ett konto: Tryck på Logga in. Lägga till ett konto till: Tryck på profilbilden uppe till vänster.
Vilka är inloggade på mitt Google-konto? Öppna Google-kontot. Välj Säkerhet på navigeringspanelen till vänster. Välj Hantera alla enheter på panelen Dina enheter. Där ser du vilka enheter du är inloggad på med Google-kontot och vilka enheter du har varit inloggad på under de senaste veckorna.

Varför kräver Google födelsedatum?

Några användningar Google har av födelsedatumet

Så här kan Google använda födelsedatumet: Google kontrollerar att du är tillräckligt gammal för att använda vissa tjänster och funktioner. YouTube-videor med åldersgräns visas till exempel inte för barn.
Måste man ha ett Google-konto? Din Sony-enhet körs på Android-plattformen som har utvecklats av Google. En rad appar och tjänster från Google är tillgängliga i enheten när du köper den, till exempel Gmail, Google Maps, YouTube och Google Play. För att du ska få ut som mycket som möjligt av de här tjänsterna behöver du ett Google-konto.

Related

Hur ändrar man från HEIC till JPG?

Hur konverterar man från HEIC till JPG? Du kan antingen dra och släppa filerna i filområdet eller välja en fil på din dator. Konverteringen startar omedelbart om du klickar på knappen "Start Conversion". Filen ska laddas ner omedelbart efter att den har behandlats. Filen kommer att raderas från servern efter 30 minuter.

Hur ändrar man Google-konto?

Android

Lägg till ett Google-konto eller ett annat konto på telefonen

  1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
  2. Tryck på Konton.
  3. Tryck på Lägg till konto längst ned.
  4. Tryck på den typ av konto du vill lägga till.
  5. Följ anvisningarna på skärmen.
På motsvarande sätt, kan man ringa google support? Telefonformat för 08-505 103 00.

Med detta i åtanke, varför måste jag verifiera ålder på youtube?

Mer specifikt ber Youtube nu användare att verifiera sin ålder genom att skicka in en bild på giltig legitimation eller kreditkort till Youtube som i sin tur får godkänna att du är gammal nog att se videor med våld, svordomar, droger eller sexuellt innehåll. Därmed, Är google konto och apple id samma sak? Apple ID är samma som en e-postadress ja, och det kan vara vilken e-post som helst: Gmail, Yahoo, Hotmail etc. etc... Det blir även den adress som Apple använder för att kommunicera med dig om de skulle behöva ha kontakt med dig i något ärende, exempelvis om du tappart bort ditt lösenord eller så.

På motsvarande sätt, hur lägger jag till ett gmail konto på min iphone?

Lägga till eller ta bort ett konto

  1. Öppna Gmail-appen på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på profilbilden uppe till höger.
  3. Tryck på Använd ett annat konto.
  4. Välj vilken typ av konto du vill lägga till.
  5. Lägg till kontot genom att följa anvisningarna på skärmen.

By Emerick

Similar articles

Kan man ha flera Gmail? :: Var sparas kontakter Samsung?
Användbara länkar