Hem > V > Vad Har Gmail För Server?

Vad har Gmail för server?

Konfigurera appen eller enheten med Gmails SMTP-server

Ange smtp.gmail.com som serveradress på enheten eller i appen. I fältet Port anger du något av följande nummer: Om du använder SSL anger du 465.

Läs mer

Related

Kan man ha Gmail som Apple-ID?

Du kan synkronisera ditt konto med Apples appar. Du kan använda appen Mail för att läsa e-post från Gmail.

Hur konfigurerar man Gmail?

Steg 1: Kontrollera att IMAP är aktiverat

  1. Öppna Gmail på datorn.
  2. I det övre högra hörnet klickar du på Inställningar. Visa alla inställningar.
  3. Klicka på fliken Vidarebefordran och POP/IMAP.
  4. Välj Aktivera IMAP i avsnittet IMAP-åtkomst.
  5. Klicka på Spara ändringar.
Varför kommer jag inte in på mitt googlekonto? Varför går det inte logga in? Du kan inte använda flera kontot samtidigt. Du får ett felmeddelande om att användarnamnet och lösenordet inte matchar. Du loggas in automatiskt på ett konto som du inte vill använda.

Var hittar jag inställningar på mobilen?

Du kan använda Kontrollcenter genom att trycka några få gånger. Om du inte ser apparna, funktionerna och inställningarna i Kontrollcenter, kan du behöva lägga till ett reglage och anpassa inställningarna för Kontrollcenter. När du har anpassat dina inställningar bör du kunna komma åt dem med bara några få tryck. Hur öppnar man inställningar? Öppna inställningsmenyn

  1. Öppna Google-appen .
  2. Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger Inställningar Sök .
  3. Sök efter en inställning.

Följaktligen, vad är server för inkommande e-post?

Inställningar för server för inkommande e-post

E-postadressen som du vill konfigurera. Det portnummer som servern för inkommande e-post använder. De flesta använder 143 eller 993 för IMAP och 110 eller 995 för POP. Det här är din e-postleverantör.
Vad är min IMAP server? IMAP och POP3 är internetstandardprotokoll för e-post som tillåter din e-postklient att få åtkomst till e-postkonton på ditt webbutrymme. IMAP tillåter att flera klienter får åtkomst till samma e-postbrevlåda och behåller e-postmeddelanden på servern för att senare kunna komma åt dem via webbmailen.

Hur ofta uppdateras Gmail?

Synkronisera Gmail: När den här inställningen är aktiverad får du aviseringar och nya e-postmeddelanden automatiskt. Om du vill uppdatera måste du dra uppifrån och ned i inkorgen. Antal dagar att synkronisera e-post: Välj hur många dagar e-posten ska synkroniseras och lagras automatiskt på enheten. Följaktligen, vad är värdnamn mail? För e-post och annan trafik på internet är värdnamnet beteckningen på den server som tar emot trafiken, alltså ett domännamn, eventuellt med tillägg. (Till exempel mail.domannamn.se – tillägget är i detta exempel mail.

Därefter, kan man ha flera e postadresser?

Lägga till eller ta bort ett konto

Du kan lägga till både Gmail-adresser och andra adresser i Gmail-appen för Android. Öppna Gmail-appen på en telefon eller surfplatta med Android. Tryck på profilbilden uppe till höger. Tryck på Lägg till ytterligare ett konto.

By Theadora

Similar articles

Hur hittar jag mina mailadresser? :: Måste man ha ett Google-konto?
Användbara länkar