Hem > V > Vad Är Det För Fel På Gmail?

Vad är det för fel på Gmail?

Inaktivera enskilda tillägg och appar tillfälligt. Testa sedan att använda Gmail igen och se om problemet kvarstår. Om du vill testa att använda Gmail utan några tillägg öppnar du Gmail i inkognitoläge eller läget för att surfa privat i webbläsaren. Rensa cacheminnet och cookies i webbläsaren.

Läs mer

Related

Kan man ha Gmail som Apple-ID?

Du kan synkronisera ditt konto med Apples appar. Du kan använda appen Mail för att läsa e-post från Gmail.

Folk frågar också vad gör man om google kraschar?

Ett alternativ. På Twitter svarar Google själva att en alternativ åtgärd kan vara att hålla in av- och på-knappen i 30 sekunder för att starta om och sedan prova igen. Google har även bekräftst till Android Central att de är medvetna om problemet och at de jobbar på att ta fram en lösning. Hur uppdaterar man Gmail? Hur får jag nya Gmail

Gmail-uppdateringen med snabbinställningsmenyn kommer automatiskt till ditt konto och aktiveras automatiskt. Utrullningen har börjat för personliga Gmail-konton såväl som utvalda G Suite-användare.

Därmed, varför stänger telefonen av sig själv?

1 Kontrollera om din telefon är tillräckligt laddad

Vi rekommenderar att du laddar telefonen innan det återstående batteriet sjunker under 20 %, eftersom telefonen kan stängas av automatiskt vid låga batterinivåer. Undvik att slå på telefonen om batterinivån är under 3 %.
Och därefter, vad innebär det att sätta en app i viloläge? 1 Lämnar alla appar igång

Appar ska egentligen gå i viloläge när du inte använder dem. Hade detta fungerat felfritt hade du inte behövt stänga ner dina appar men tyvärr fungerar inte alltid detta som det ska.

Varför kan jag inte se mina mail?

Kontakta din e-postleverantör eller kontrollera deras statussida för att se om de har problem med tjänsten. Fråga din e-postleverantör eller systemadministratör om du har aktiverat några säkerhetsfunktioner eller begränsningar, såsom tvåstegsverifiering, för ditt e-postkonto. Kan Gmail bli full? Om du överskrider lagringskvoten gäller följande: Du kan inte ladda upp nya filer eller bilder till Google Drive. Du kan inte säkerhetskopiera foton och videor till Google Foto. Din möjlighet att skicka och ta emot e-post i Gmail kan också påverkas.

Varför får jag inte vissa mail?

Kontrollera att du är ansluten till Wi-Fi eller ett mobilnätverk. Det kan ta ett tag innan e-postmeddelandet skickas om anslutningen är långsam. Om e-postmeddelandet har skickats från exempelvis Apple Mail eller Outlook skickar du det från mail.google.com eller Gmail-appen i stället. Följaktligen, varför kan jag inte googla? Starta om enheten och testa att söka igen. Om du kan ansluta till internet uppdaterar du Google-appen till den senaste versionen. Kontrollera om du får resultat genom att försöka söka igen. När du rensar cacheminnet för en app raderas data som har lagrats på en tillfällig plats i enhetens minne.

Man kan också fråga vad är det för fel på min mobil?

Kontrollera att det finns täckning om du befinner dig på en ny plats. Kontrollera att vi inte har en pågående driftstörning där du befinner dig. Säkerställ att du har den senaste mjukvaran i din mobiltelefon. Hjälper inget av detta behöver du kontakta kundservice för vidare felsökning.

By Sandor Boor

Similar articles

Hur loggar jag in på mitt Gmail konto? :: Hur loggar jag in på en annan mail?
Användbara länkar