Hem > V > Vad Är 2Fa Inställningar?

Vad är 2FA inställningar?

Tvåfaktorsautentisering, härefter kallat 2FA, är ett komplement till användarnamn och lösenord för att ytterligare öka säkerheten för konton på Q-interactive och Q-global. När du loggar in med 2FA anger du ditt användarnamn och lösenord som vanligt, men också en engångskod som bara du kan komma åt.

Läs mer

Related

Hur gör man inställningar på AirPods?

Gå till ditt laddningsfodral och ändra inställningarna. Gå till inställningar.

Hur fungerar tvåstegsverifiering?

Verifiera din identitet med ett andra steg

Efter att du har aktiverat tvåstegsverifiering måste du slutföra ett andra steg för att verifiera din identitet när du loggar in. Google begär att du slutför ett specifikt andra steg i syfte att skydda kontot.
Följaktligen, hur fungerar microsoft authenticator? Hur fungerar Microsoft Authenticator? Användaren identifierar sig först med sitt användarkonto och startar sedan appen Microsoft Authenticator som genererar en pinkod att använda vid inloggning till en tjänst eller ett system. Automatisk konfigurering via QR-kod samt stöd för flera konton ingår.

Kan inte logga in med Authenticator?

Innan du kan använda Microsoft Authenticator måste du:

  • Ladda ned och installera Microsoft Authenticator appen. Om du inte har gjort detta än kan du gå till Ladda ned och installera appen.
  • Lägg till arbets-/skolkonton, personliga konton och konton från tredje part i Microsoft Authenticator program.
Hur lägger man till ett konto i Authenticator? Öppna Microsoft Authenticator, välj Lägg till konto på ikonen Anpassa och kontrollera i det övre högra hörnet och välj sedan Arbets- eller skolkonto. Välj ELLER ANGE KOD MANUELLT. Ange Kod och URL från steg 1 och välj sedan Slutför. På skärmen Konton i appen visas ditt kontonamn och en verifieringskod.

Related

Var hittar jag APN inställningar?

Gå till inställningarna för Trådlöst och nätverk.

Hur använder man Authy?

För att använda Authy laddar du ner appen från App Store eller Google Play. Du aktiverar ett konto genom att fylla i ditt telefonnummer och lägger till konton och skyddar dem med ett lösenord. Du kan lägga till en PIN-kod i efterhand eller ta bort åtkomst från en telefon i efterhand från inställningarna. Hur använder man Google Authenticator? Google Authenticator bygger på öppen källkod, och implementerar två algoritmer när engångslösenorden skapas: time-based one-time password (totp), som skapar en tidsbaserad inloggningskod, samt hmac-based one-time password (hotp), som är ett hmac-baserat engångslösenord.

Hur autentiserar?

Autentisering (authentication på engelska) innebär att bekräfta att du är du, det vill säga en användares verkliga identitet. I dagens digitala samhälle handlar detta ofta om att säkerställa att en användare har behörighet att kopplas ihop med ett användarkonto eller ett system. På motsvarande sätt, vad är samsung tvåstegsverifiering? Tvåstegs verifiering är en förbättrad säkerhetsfunktion som skyddar ditt Samsung-konto från att nås av en främling.

Var hittar jag engångskod Avanza?

Efter att lösenordet är inknappat hämtar du din första engångskod via appen som du valde i tidigare steg. Engångskoden hämtas genom att du scannar QR-koden med engångskodsappen. När du sedan fått din kod samt fyllt i den på vår hemsida klickar du på "OK".

By Olwena Phoun

Similar articles

Hur se gatuvy? :: Hur får man Verifieringskod Apple-ID?
Användbara länkar