Hem > H > Hur Gör Man Bildsök?

Hur gör man bildsök?

bildsök

Så använder du Googles smarta bildsök – på mobilen

  1. Leta fram valfri bild som du vill söka efter på valfri webbsida.
  2. Håll fingret på bilden tills en meny dyker upp.
  3. Välj Sök på Google efter denna bild.

Läs mer

Related

Hur göra bildsök?

Sök med en bild från en webbplats. Håll bilden med händerna. Gå till botten och bläddra till de relaterade sökresultaten.

Därmed, hur googlar man bilder iphone?

Söka med en bild som sparats på enheten

  1. Öppna Google-appen. på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på Google Lens. i sökfältet.
  3. Ta eller ladda upp ett foto att använda i sökningen: Så här tar du ett foto: Håll muspekaren över ett objekt med kameran och tryck på Sök.
  4. Välj hur du vill söka:
  5. Scrolla till sökresultaten längst ned.
Dessutom, hur gör man omvänd bildsökning? omvänd bildsökning

Ladda upp en bild
  1. Öppna en webbläsare på datorn, t. ex. Chrome eller Safari.
  2. Öppna Google Bilder.
  3. Klicka på Bildsökning .
  4. Klicka på Ladda upp en bild. Välj fil eller Bläddra.
  5. Välj en bild på datorn.
  6. Klicka på Öppna eller Välj.

Kan man söka med bild?

Vill du söka liknande bilder över internet? Detta verktyg gör det super snabbt och enkelt att göra en bildsökning för personligt eller arbetsmässigt bruk. Ladda bara upp en bild eller ange bildens URL eller välj en bild från Dropbox eller från Google Bilder. Vem är personen på fotot? Bildsök med Google Chrome på din dator

För att bildsöka med en dator som använder webbläsaren Google Chrome är allt du behöver göra att: Högerklicka på bilden du vill söka med. Välj alternativet “Sök på Google efter bild”. Du kommer nu att se sökresultaten över platser där bilden förekommer.

Related

Hur gör man ett bildsök?

Sök med en bild från webbplatsen. Tryck på bilden. Klicka på de relaterade sökresultaten längst ner för att välja hur du vill söka.

På motsvarande sätt, hur visa foton på tv?

När du har kopplat in Apple TV eller Chromecast till tv:n kan du trådlöst visa mobilens innehåll på tv-skärmen. Med Apple TV och Iphone använder du den inbyggda appen Bilder och trycker på delaikonen i nedre vänstra hörnet (fyrkanten med uppåtpil). Välj sedan alternativet Airplay och bilden visas direkt på tv:n. Var finns mina bilder? Fotot kanske ligger i en mapp på enheten.

  • Öppna Google Foto-appen. på din telefon eller surfplatta med Android.
  • Tryck på Bibliotek längst ned.
  • Titta i mapparna under Foton på enheten.

Vad är bildsök?

Google bildsök ger dig möjligheten att söka med bilder istället för ord. Bildsökningen skannar bilden du söker med och visar resultat över var bilden, och bilder som liknar den du sökte med, finns på nätet. Det går att söka både på bilder du hittar på nätet och med bilder du laddat ned. Vem liknar Jag bild? Var hittar jag liknande bilder? Google Bildsök kan också identifiera vad en bild föreställer. Om du exempelvis inte kommer ihåg i vilken stad du tog semesterbilden kan du göra en bildsökning och få hjälp att se vad den föreställer. Du får också se andra liknande bilder.

Med hänsyn till detta, får jag se ditt ansikte?

Logga in på Google-kontot. Tryck på Sök längst ned. Du ser en rad med ansikten. Klicka på ett ansikte för att se foton av dem.

By Duggan Delmoral

Similar articles

  • Vad är bildsök?

    Du kan söka med bilder i stället för ord. Bildsökningen skannar den bild du söker efter och visar resultat som visar var bilden finns och bilder som liknar den du sökte efter. Du kan söka både i bilder som du hittar på nätet och i bilder som du har laddat ner.

Vad är det för växt Google? :: Vad kostar Google Earth?
Användbara länkar