Hem > H > Hur Logga In På Google Home-Appen?

Hur logga in på Google Home-appen?

Upptäck tillgängliga tjänster i appen Google Home.

  1. Öppna Google Home-appen .
  2. Tryck på kontot uppe till höger.
  3. Kontrollera att Google-kontot som visas är kontot som är länkat till högtalaren eller skärmen.
  4. Tryck på Assistent-inställningar Tjänster Utforska .
  5. Bläddra i listan över appar för assistenten.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte logga ut från mitt Apple-ID?

Du kan få ett felmeddelande om du trycker på utloggningsknappen eftersom telefonen återställs. Gå till inställningar.

Hur loggar man in via Google Home-appen?

Komma igång

  1. Anslut högtalaren eller skärmen.
  2. Öppna Google Home-appen.
  3. Tryck på ikonen Lägg till Konfigurera enhet.
  4. Du kan välja bort vissa inställningar, till exempel Voice Match eller personliga resultat.
Dessutom, kan inte konfigurera chromecast? Kontrollera att du använder rätt lösenord. Testa att ange det igen. Om du konfigurerar med en iOS- eller Android-enhet som stöds kontrollerar du att du använder den senaste versionen av Google Home-appen. Är avståndet mellan Chromecast-enheten och telefonen eller surfplattan som du konfigurerar med 4,5–6 m?

Varför hittar inte min telefon Chromecast?

Kontrollera att Chromecast-enheten är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som mobilen och Google Home. Wi-Fi. Wi-Fi-nätverket som har markerats med texten Ansluten är det nätverk som telefonen är ansluten till. Om du vill byta till ett annat Wi-Fi-nätverk trycker du på ett nätverk i listan. Varför hittar jag inte min Chromecast? Chrome kan inte hitta Chromecast-enheter som finns i ett annat nätverk. Om du har flera wifi-nätverk och inte är säker på vilket av dem som används gör du följande: Anslut datorn till andra tillgängliga nätverk. Klicka på Cast-knappen och titta efter enheten i listan.

Related

Måste jag säga hej Google?

Funktionen innebär att du inte behöver använda den vanliga frasen för att få assistenten att utföra enklare uppgifter. Det finns en ny funktion i appfilerna. Funktionen gör att du kan styra assistenten med din röst.

Hur Koppla dator till TV trådlöst?

Kontrollera att datorn är ansluten till ett nätverk och att den skärm du vill ansluta till är påslagen. I Windows klickar du på ikonen Åtgärdscenter i aktivitetsfältet och sedan på Anslut. Vänta medan datorn söker efter trådlösa bildskärmar och välj sedan den trådlösa skärm som du vill använda i sökresultatet. Vad är det för skillnad på Google och Google Chrome? Operativsystemets mindre betydelse. Tanken med Google Chrome är att till skillnad från Firefox, som bygger på applikationer man kan lägga till och som inte är tillagda i basutgåvan, så är alla Google-relaterade produkter integrerade med webbläsaren.

Vad kostar det att använda Chromecast?

Det är enkelt att komma i gång att använda Google Chromecast och på så sätt förvandla en vanlig tv till en smart-tv. Det är dessutom en billig lösning - en Chromecast kostar bara i trakterna av 390 kronor. För att kunna använda en Chromecast behöver du: En Google Chromecast. Folk frågar också vilken är den bästa webbläsaren? Om du är intresserad av säkerhet och integritet är dina bästa alternativ Tor, Firefox och Brave. Tor är dock inte särskilt användarvänligt för daglig användning. Då är det bättre att välja Brave eller Firefox. Ditt val beror på om du vill använda en Chromium-baserad webbläsare eller ett alternativ.

Vad kan en Google Home göra?

Utforska vad du kan göra med Google Nest- eller Home-enheter

  • Styra tv-skärmar och högtalare.
  • Planera dagen.
  • Få saker gjorda.
  • Hantera uppgifter.
  • Få svar.
  • Styr hemmet.
  • Ha kul.

By Mike

Similar articles

Hur ändrar man Wi-Fi i Google Home? :: Kan man ha Google Home på datorn?
Användbara länkar