Hem > V > Vilket Land +59?

Vilket land +59?

För andra länder gäller 2 siffror, till exempel 46 för Sverige, och för vissa länder gäller 3 siffror i landsnumret, till exempel 591 för Bolivia.

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Med hänsyn till detta, vilket land är 34?

LANDLANDSKODPOPULATION
Afghanistan+9329 121 286
Albanien+3552 986 952
Algeriet+21334 586 184
Amerikanska Samoa+1-68457 881
Följaktligen, vem ringde mig från mobil? Sök numret här på Eniro och ta reda på vem som ringde. Många nummer har vi, men inte alla, så hjälp gärna till och rapportera ett okänt nummer så hjälper du andra att slippa ovälkomna samtal.

Vem bor nära mig?

Om du vill hitta en person på Upplysning.se söker du snabbt och enkelt på namn, telefonnummer eller personnummer i vår sökruta "Vem". Du kan också kombinera sökningen genom att ange gata, postnummer eller ort i sökrutan "Var". Du kan självklart också utelämna sökrutan "Vem" och endast söka på "Var". Kan man kolla utländska telefonnummer? Ett nummer till hela världen

Söker du ett telefonnummer utomlands, kan du ringa 118 119 för att få personlig hjälp med telefonnummer över hela världen. Du når oss även från 118 118.

Related

Vilket kontantkort till barn?

Om ditt barn är under 18 år kan du fortfarande ha ett mobilabonnemang hos Comviq, men du kanske vill överväga ett förbetalt kort. Du kan komma igång snabbt med ett förbetalt kort.

Varför blir jag uppringd av utländska nummer?

Om du blir uppringd av ett utländskt nummer, svara inte om du inte förväntar dig ett samtal. Och om du har ett missat samtal som inleds med ett utlandsnummer bör du inte heller ringa upp. Samtalet är troligen ett bedrägeri och du riskerar att bli av med stora summor pengar. Folk frågar också vem har riktnr 021?

NummerOmråde Officellt namn enligt PTSLän Avser namngivande ort(er)
021VästeråsVästmanlands län
0220Hallstahammar-SurahammarVästmanlands län
0221KöpingVästmanlands län
0222SkinnskattebergVästmanlands län

Får samtal från Storbritannien?

Tusentals personer har de senaste dagarna blivit uppringda från ett +44-nummer. Samtal från England alltså. Stalltipset från myndigheterna är att inte svara på samtalen. Det finns tecken på att Finland för närvarande är utsatt för "can you hear me" - bedrägeriet. Kan man ringa utomlands med 3? Inom EU/EES och i UK ringer du till samma pris som i Sverige. Har du ett abonnemang med tilläggstjänsten 3Världen kan du ringa inom det 3Världen-land du befinner dig i och hem till Sverige till samma pris som inom Sverige. I övriga fall debiteras samtal till och från utlandet enligt vår utlandsprislista.

Vilket land är 25?

KodLand
20Bermuda
34Bhutan
26Bolivia
25Bosnien och Hercegovina

By Irwin Anicet

Similar articles

Vem har nummer 076? :: Måste man slå landsnummer till mobil?
Användbara länkar