Hem > H > Hur Fyller Man På Google Play Saldo?

Hur fyller man på Google Play saldo?

Fylla på saldo i Play

  1. Öppna Google Play-appen .
  2. Tryck på profilikonen uppe till höger.
  3. Tryck på Betalningar och prenumerationer Betalningsmetoder Lägg till en betalningsmetod. Fyll på saldo på Google Play.
  4. Välj ett belopp.
  5. Tryck på Fortsätt.
  6. Välj en butik.
  7. Tryck på Hämta betalkod.
  8. Följ anvisningarna i närbutiken.

Läs mer

Related

Måste jag säga hej Google?

Funktionen innebär att du inte behöver använda den vanliga frasen för att få assistenten att utföra enklare uppgifter. Det finns en ny funktion i appfilerna. Funktionen gör att du kan styra assistenten med din röst.

Folk frågar också hur kan man uppdatera google play-tjänster?

Steg 1: Kontrollera att Google Play-tjänster är uppdaterade

  1. Öppna appen Inställningar. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Appar och aviseringar. Visa alla appar.
  3. Scrolla nedåt och tryck på Google Play-tjänster.
  4. Scrolla nedåt och tryck på Information om appen.
  5. Tryck på Uppdatera eller Installera.
Hur funkar Google Play card? När du löser in ett presentkort läggs presentkortets belopp automatiskt till i saldot i Google Play.
  1. Ta reda på var du kan köpa presentkort på Google Play.
  2. Läs mer om hur du löser in ett presentkort på Google Play.

Dessutom, var kan man köpa paypal presentkort?

Beskrivning: Presentkort är en produkt som handlaren kan sälja via sin webbplats eller i sin butik. Köpare kan köpa ett presentkort för en utvald mottagare som sedan löser in presentkortet vid inköp från handlaren. Köparen måste definiera mottagaren vid inköpstillfället för presentkort som levereras via e-post. Var kan man köpa Steam kort? Steams presentkort och plånbokskoder finns tillgängliga i butiker över hela världen i en mängd olika valörer. Var kan man köpa Steam-plånbokskoder? Steams plånbokskoder och presentkort säljs över hela världen. Du kan köpa dem i tusentals butiker, inklusive webbutiker, med dina lokala betalningsmetoder.

Related

Kan man stänga av Google Assistant?

Bredvid strömbrytaren finns en skylt med texten "Stäng av". Det har beslutats att Google Assistant ska inaktiveras.

Kan inte handla på Google Play?

Välj appar. Välj appen Google Play Butik> Lagring. Öppna Google Play Services och öppna Storage och välj sedan Rensa cache. Starta om din telefon / surfplatta och försök att köpa igen. Man kan också fråga vad är google play-tjänster för ar? Google Play-tjänster för AR installeras och uppdateras automatiskt på enheter som stöds och uppfyller villkoren. Den här tjänsten låser upp funktioner för förstärkt verklighet (AR) som har skapats med ARCore. Tack vare automatiska uppdateringar fungerar appar med AR-funktioner alltid utan ytterligare nedladdningar.

Vad är Google Play-tjänster?

Om Googles appar och tjänster används på Android samlar Google in data via Google Play-tjänster för att tillhandahålla och förbättra dessa appar och tjänster. Exempel: Beroende på användarens inställningar samlar Google in data som kontakter och bokmärken, så att de kan synkroniseras mellan enheter och molnet. Varför står det Google Play-tjänster har stoppats? Åtgärda problem med Play Butik

Gör så här om du inte hittar appen i listan med alla appar: Kontrollera att du använder en Android- eller Chromebook-enhet som stöds. Appen kanske har dolts så att du måste återaktivera den. Stäng av enheten och slå på den igen.

Vart kan man köpa Viaplay presentkort?

I Sverige kan kunder köpa presentkorten för Viaplay på Pressbyrån, 7-Eleven och Circle K.

By Aime Frescas

Similar articles

Vilka affärer har PayPal? :: Varför kan jag inte uppdatera min mobil?
Användbara länkar