Hem > H > Hur Man Uppdaterar Google Play-Tjänster?

Hur man uppdaterar Google Play-tjänster?

Steg 1: Kontrollera att Google Play-tjänster är uppdaterade

  1. Öppna appen Inställningar. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Appar och aviseringar. Visa alla appar.
  3. Scrolla nedåt och tryck på Google Play-tjänster.
  4. Scrolla nedåt och tryck på Information om appen.
  5. Tryck på Uppdatera eller Installera.

Läs mer

Related

Måste jag säga hej Google?

Funktionen innebär att du inte behöver använda den vanliga frasen för att få assistenten att utföra enklare uppgifter. Det finns en ny funktion i appfilerna. Funktionen gör att du kan styra assistenten med din röst.

Vad innebär det att sätta en app i viloläge?

Tillskott i Androids källkod indikerar att plattformen kommer kunna få appar som inte används att gå i en slags ide. Utöver att de oanvända apparna inte körs i bakgrunden eller kan inverka på batteritiden ska de även ta upp mindre lagringsutrymme. Med detta i åtanke, kan inte gå in på google play? Rensa Google Play Store-cachen

(Alternativet kan se olika ut beroende på enhet.) Bläddra till Alla program och sedan ned till appen Google Play Store (eller Google Play Butik). Öppna programinformationen och tryck på Tvinga stopp. Tryck på Töm cache.

Man kan också fråga vad gör man när google kraschar?

Ett alternativ. På Twitter svarar Google själva att en alternativ åtgärd kan vara att hålla in av- och på-knappen i 30 sekunder för att starta om och sedan prova igen. Google har även bekräftst till Android Central att de är medvetna om problemet och at de jobbar på att ta fram en lösning. Folk frågar också varför stänger telefonen av sig själv? Starta om i säkert läge

I säkert läge inaktiveras alla nedladdade appar tillfälligt. Hur du startar om telefonen i säkert läge beror på vilken telefon du använder. Besök tillverkarens supportsidaom du vill ta reda på hur du startar om telefonen i säkert läge.

Related

Kan man stänga av Google Assistant?

Bredvid strömbrytaren finns en skylt med texten "Stäng av". Det har beslutats att Google Assistant ska inaktiveras.

På motsvarande sätt, varför kan jag inte uppdatera google play?

Installera den senaste Android-uppdateringen kan lösa problem som hindrar Play Store från att behandla nedladdningar och uppdateringar av appar. Gå till Inställningar > Systemet > Advanced Open water > Systemuppdatering för att kontrollera om det finns en programuppdatering tillgänglig för din enhet. Man kan också fråga vad är google play-tjänster? Google Play-tjänster är ett paket av uppdateringar som kan användas av andra appar i Android. Eftersom det skickas som en uppdatering via Google Play behöver inte smartphonetillverkare lägga pengar på dyra uppdateringar och nya funktioner kan nå gamla telefoner ändå.

På motsvarande sätt, hur gör man för att uppdatera appar?

Prova detta om ett problem uppstår när du uppdaterar eller hämtar appar från App Store på din iPhone, iPad eller iPod touch.

  1. Öppna App Store och logga in.
  2. Uppdatera appen manuellt.
  3. Kontrollera ditt betalningssätt.
  4. Prioritera nedladdningen.
  5. Starta om enheten.
  6. Kontakta Apple.
Vad händer när man sätter en app i viloläge? 1 Lämnar alla appar igång

Appar ska egentligen gå i viloläge när du inte använder dem. Hade detta fungerat felfritt hade du inte behövt stänga ner dina appar men tyvärr fungerar inte alltid detta som det ska.

Därefter, vad menas med bakgrundsaktivitet?

På Iphone står det ”bakgrundsaktivitet” på de appar som drar batteri när de körs i bakgrunden.

By Laurinda Schilmoeller

Similar articles

Varför går det inte att radera sökningar på Google? :: Vilka affärer har PayPal?
Användbara länkar