Hem > H > Hur Använder Man Google Play?

Hur använder man Google Play?

När du öppnar appen Play Butik ansluts den till det för närvarande använda Google-kontot. Du kan enkelt växla mellan konton i appen, men de måste vara registrerade på enheten för att kunna väljas. Genom att göra det kan du koppla Google-konton till den för närvarande använda smartphonen, Chromebook eller surfplatta.

Läs mer

Related

Vad använder jag för att öppna en EPS fil?

Om du har ett grafikprogram som Adobe Illustrator kan du öppna filen i det och spara eller exportera den. CloudConvert.com eller Convertio.co är onlineverktyg som kan användas för att konvertera en EPS-fil till ett annat format.

Varför kan jag inte uppdatera min mobil?

Hämta de senaste tillgängliga Android-uppdateringarna

Öppna appen Inställningar på telefonen. Tryck på System långt ned på skärmen. Systemuppdatering. Uppdateringstatusen visas.
Kan inte uppdatera mina appar? Så uppdaterar du en Android-app

Tryck på profilikonen uppe till höger. Tryck på Hantera appar och enheter. Appar som det finns uppdateringar för är märkta med texten Uppdatering tillgänglig. Tryck på Uppdatera.

Vad menas med att enheten inte är kompatibel med den här versionen?

Om din enhet inte är kompatibel med appen som du försöker installera är enheten grå på Google Plays webbplats. Detta beror ofta på att appen inte är tillgänglig där du befinner dig eller att den inte är anpassad till skärmen på enheten eller den aktuella Android-versionen. Är Google Play gratis? Du kan installera appar, spel och digitalt innehåll från Google Play Butik på din enhet. Ibland kan du även använda snabbappar som inte behöver installeras. En del innehåll är tillgängligt utan kostnad, och en del måste du köpa. Apparna är avsedda för Android- och Chromebook-enheter som stöds.

Related

När använder man TIFF?

Jpeg används vanligtvis som ett alternativ till Tiff-filformatet. Filerna är komprimerade så att ingen information går förlorad. De lämpar sig väl för efterbehandling i program.

Hur ser jag om en app är gratis?

När du använder appen Google Play Butik

  1. Öppna Google Play Butik-appen. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Böcker.
  3. Svep åt vänster och tryck på Bästa för 0 USD.
Med tanke på detta, hur ser man om en app kostar? Så här ser du din köphistorik

Gå till reportaproblem.apple.com. Logga in med ditt Apple-ID och lösenord. En lista över dina senaste köp visas. Om du inte är säker på vad du debiterades men du vet beloppet, söker du efter beloppet.

Var kan jag köpa Google Play presentkort?

Från och med den 1 december 2020 går det inte längre att köpa presentkort på Google Play. Du kan fortfarande använda ditt saldo i Play och lösa in presentkort som köptes före den 1 december. Läs mer om presentkort. Från och med den 1 augusti 2021 går det inte längre att köpa presentkort till Google Play. Varför kraschar telefonen? Vissa Android-appar kan krascha så snart de öppnas. Dessa appar inkluderar Tumblr, Google Search, Waze, Tik Tok och några bankappar. För att säkerställa att dina appar inte kraschar när de startas, uppdatera både Google Chrome och Android System Webview när möjligt.

Och en annan fråga, varför stänger telefonen av sig själv?

Starta om i säkert läge

I säkert läge inaktiveras alla nedladdade appar tillfälligt. Hur du startar om telefonen i säkert läge beror på vilken telefon du använder. Besök tillverkarens supportsidaom du vill ta reda på hur du startar om telefonen i säkert läge.

By Schroeder Ausdemore

Similar articles

Vad kostar Google Play? :: Vad är det för fel på min mobil?
Användbara länkar