Hem > V > Varför Stoppas Google Hela Tiden?

Varför stoppas Google hela tiden?

Ett alternativ

På Twitter svarar Google själva att en alternativ åtgärd kan vara att hålla in av- och på-knappen i 30 sekunder för att starta om och sedan prova igen. Google har även bekräftst till Android Central att de är medvetna om problemet och at de jobbar på att ta fram en lösning.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Och en annan fråga, kan man ta bort google play-tjänster?

Google Play-tjänster ingår i Android och är inte samma sak som appen Google Play Butik. Batteriet tar inte slut snabbare med Google Play-tjänster och inte särskilt mycket mobildata används. Du kan inte avinstallera Google Play-tjänster eller tvinga dem att avsluta. Följaktligen, vad betyder google play-tjänster kraschar gång på gång? Problemet härrör från en felaktig uppdatering av Android System WebView, som gör att webbinnehåll kan läsas in i en app. Android System WebView är en viktig del av Android som många andra appar är beroende av. Lösningen är att uppdatera Android System WebView.

Hur man uppdaterar Google Play-tjänster?

Så uppdaterar du en Android-app

  1. Öppna Google Play Butik-appen .
  2. Tryck på profilikonen uppe till höger.
  3. Tryck på Hantera appar och enheter. Appar som det finns uppdateringar för är märkta med texten Uppdatering tillgänglig.
  4. Tryck på Uppdatera.
Vad gör man när Google kraschar? kraschar

Steg 1: Starta om och uppdatera
  1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
  2. Tryck på System långt ned på skärmen Avancerat. Systemuppdatering.
  3. Då visas din uppdateringsstatus.

Related

Varför heter det Cigarettuttag?

Nya bilar har en plastkontakt i uttagen med en liten cigarettsymbol för att visa att det finns en cigarettändare under kontakten.

Därefter, har google problem idag?

Google avbrott rapporterade under de senaste 24 timmarna

Det är vanligt att vissa problem rapporteras löpande under hela dagen. Downdetector rapporterar bara en händelse när antalet problemrapporter markant överstiger den vanliga volymen för det klockslaget.
Därefter, vad är google play-tjänster? Google Play-tjänster är ett paket av uppdateringar som kan användas av andra appar i Android. Eftersom det skickas som en uppdatering via Google Play behöver inte smartphonetillverkare lägga pengar på dyra uppdateringar och nya funktioner kan nå gamla telefoner ändå.

Vilka tjänster ingår i Google?

Annars är några av de vanligaste tjänsterna för användare Google, YouTube, Gmail, Maps, Drive, Keep, Photos, Translate, Calendar, Fit, Play Music, Play Books, Newsstand, Hangouts, Allo och Duo. Med detta i åtanke, hur får man tillbaka play butik? Play ButikGoogle Play

Hitta appen Google Play Butik

  1. Öppna appmenyn på enheten.
  2. Tryck på Google Play Butik .
  3. Appen öppnas och du kan söka efter och bläddra bland innehåll att ladda ned.

Vad har hänt Google Play tjänster har stoppats?

Uppdatera Google Play Butik

Det första möjliga ursprunget till detta problem är att du använder en gammal version av Play Store på din Android-telefon. Normalt är det vanligtvis inte något som genererar operativa problem, men det kan vara orsaken i denna mening. Vi har redan visat dig hur vi måste uppdatera butiken.

By Raffaello

Similar articles

Hur fungerar Google Play film? :: Hur rensar man webbläsaren?
Användbara länkar