Hem > V > Varför Vill Google Ha Mitt Födelsedatum?

Varför vill Google ha mitt födelsedatum?

Om du inte är gammal nog att hantera ditt konto på egen hand kan du be en förälder att konfigurera kontroll av det med hjälp av sitt Google-konto så att du kan fortsätta att använda kontot. Från och med att du angav födelsedatum har du 14 dagar på dig att aktivera kontroll innan kontot inaktiveras.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Med tanke på detta, vad är användarvillkor?

Allmänna användarvillkor innehåller bestämmelser om vad användaren får göra i applikationen, vem som är ansvarig för informationen i applikationen, vad användaren inte får göra, vad som händer om användaren bryter mot villkoren m.m. Ju tydligare villkor, desto mindre risk för framtida tvister. Med hänsyn till detta, måste man ange födelsedatum google-konto? Om du lägger till födelsedatum i kontot kan du inte radera det. Däremot kan du redigera datumet och ändra vem det visas för. Obs! Ditt födelsedatum kan användas till kontosäkerhet och anpassning i alla Googles tjänster.

Hur gammal måste man vara för att få ett Google-konto?

När barnet fyller 13 år (eller tillämplig ålder i ditt land) kan han eller hon välja att gå över till ett vanligt Google-konto. Innan barnet fyller 13 får föräldrarna ett e-postmeddelande med information om att barnet kan att ta över kontot på sin födelsedag. Följaktligen, kan man ringa google support? Telefonformat för 08-505 103 00.

Related

Varför heter det Cigarettuttag?

Nya bilar har en plastkontakt i uttagen med en liten cigarettsymbol för att visa att det finns en cigarettändare under kontakten.

Med tanke på detta, varför måste man verifiera på youtube?

Mer specifikt ber Youtube nu användare att verifiera sin ålder genom att skicka in en bild på giltig legitimation eller kreditkort till Youtube som i sin tur får godkänna att du är gammal nog att se videor med våld, svordomar, droger eller sexuellt innehåll. Vad betyder allmänna villkor? Allmänna villkor beskriver de generella avtalsvillkoren som gäller mellan exempelvis ett företag och dess kunder. De är allmänt utformade och ska gälla i alla avtal som företaget sluter med andra parter.

Vad är ett villkor?

Ordet villkor är en synonym till förutsättning och krav och kan bland annat beskrivas som ”det som fordras för att något ska ske, förutsättning”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av villkor samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Måste man godkänna allmänna villkor? Om ett köp genomförs online så går det precis lika bra att ha en kryssruta där kunden går vidare med köpet genom att godkänna de allmänna villkoren. Det finns dock fall inom juridiken där allmänna villkor anses vara godkända av kunden bara genom att dessa mailats till kunden, varpå kunden handlat konkludent.

Med tanke på detta, hur fungerar ett konto på google?

Med ett Google-konto får du åtkomst till de flesta av Googles produkter, som Google Ads, Gmail och YouTube, med samma användarnamn och lösenord.

By Sefton

Similar articles

Hur gammal måste man vara för att ha en YouTube kanal? :: Hur hittar man gamla foton?
Användbara länkar