Hem > H > Hur Säkert Är Sprend?

Hur säkert är Sprend?

Mejla känsliga tunga filer säkert

Sprend Pro är för dig som vill skicka tunga filer säkert, självklart går det även att skicka mindre filer med säker kryptering via tjänsten också. Filen blir lösenordsskyddad och lagras krypterad på Sprends servrar. Avsändaren sätter lösenordet som krävs för att hämta filen.

Läs mer

Related

Hur får jag bort säkert läge på min Samsung Galaxy?

Det enklaste sättet att stänga av felsäkert läge är att dra ner status- eller notisfältet.

Folk frågar också hur skicka filer med wetransfer?

Steg 1: Öppna en webbläsare på datorn där filen finns. Steg 2: Gå till adressfältet och skriv www.wetransfer.com och tryck på Enter! Steg 3: Klicka på Lägg till filer. Steg 5: Klicka på "Skicka till" och skriv den e-post adress du vill SKICKA TILL! Hur stor fil kan man maila? Storleksgräns för bilagor

Du kan skicka bilagor på upp till 25 MB. Om du bifogar mer än en fil kan deras sammanlagda storlek inte vara större än 25 MB. Om filen är större än 25 MB lägger Gmail automatiskt till en Google Drive-länk i meddelandet i stället för att bifoga filen.

Med tanke på detta, hur komprimerar man filer?

Så här komprimerar du en fil eller mapp

  1. Leta reda på filen eller mappen som du vill komprimera.
  2. Håll ned (eller högerklicka på) filen eller mappen, Välj (eller peka på) Skicka tilloch välj sedan komprimerad mapp. En ny zippad mapp med samma namn skapas på samma plats.
Hur stora filer kan man skicka med whatsapp? Skicka PDF-filer, dokument, kalkylblad, bildspel med mera utan att behöva använda e-post eller fildelningsappar. Du kan skicka dokument på upp till 100 MB, så det är lätt att överlämna vad du vill till vem du vill.

Related

Är det säkert att handla på Wish?

Svensk konsumentlagstiftning gäller inte när du köper saker från Kina. Du vet inte vem du handlar med eftersom Wish bara är en plattform. Det är svårt att komma i kontakt med Wish.

Och därefter, Är sprend bra?

Sprend. Sprend är en svensk tjänst för fildelning, som i gratisversionen tillåter filer upp till 2 GB och max 10 filer i månaden. Jämfört med en del andra tjänster har Sprend färre funktioner i sin gratisversion, men behöver du bara skicka enstaka filer och inte behöver notifieringar fungerar den tillförlitligt. Vad kostar Sprend?

FreePro
Ett år0 kr60 kr / mån
En månad0 kr92 kr / mån
Dagspass0 kr16 kr / dygn
Nytt kontoNytt Pro-konto

Hur gör man när man Zippar?

Gör något av följande på datorn: Komprimera en fil eller mapp: Kontroll-klicka på den eller trycka på den med två fingrar och välj sedan Komprimera från kontextmenyn. Om du komprimerar ett enda objekt får den komprimerade filen samma namn som originalobjektet, men med filnamnstillägget . zip. Folk frågar också hur skickar man filmer via mail? Bifoga en fil

  1. Öppna Gmail-appen på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på Skriv .
  3. Tryck på Bifoga .
  4. Tryck på Bifoga fil eller Infoga från Drive.
  5. Välj filen som du vill bifoga.

På motsvarande sätt, Är wetransfer gratis?

Vad det gratis WeTransfer-kontot erbjuder oss

WeTransfer tillåter oss attskicka filer av vilken typ som helst med en maxgräns på 2 GB för det kostnadsfria kontot förutom att vi kan vidarebefordra och ta bort överföringar i 7 dagar, en period som WeTransfer lagrar innehållet på sina servrar innan det raderas permanent.

By Jessey Purdue

Similar articles

Hur stor fil kan man maila Outlook? :: Hur ändrar man sin gubbe på iPhone?
Användbara länkar