Hem > H > Hur Redigerar Man En Pdf-Fil Gratis?

Hur redigerar man en PDF-fil gratis?

Hur man redigerar pdf-filer:

  1. Öppna en fil i Acrobat DC.
  2. Klicka på Redigera pdf i den högra rutan.
  3. Använda redigeringsverktygen i Acrobat: Lägg till ny text, redigera text eller uppdatera teckensnitt med hjälp av val i formatlistan.
  4. Spara redigerad pdf: Namnge filen och klicka på Spara.

Läs mer

Related

Finns det gratis Word program?

Du kan använda gratisalternativet för att undvika att betala för Microsoft Office. Funktionerna i Microsoft Office och LibreOffice är desamma. Båda programmen erbjuder svensk stavning.

Följaktligen, kan inte redigera text i pdf?

Du kan bara redigera text om de teckensnitt som används för texten är installerade på datorn. Om teckensnittet inte finns på datorn, utan är inbäddat i PDF-dokumentet, kan du bara ändra färgen och teckenstorleken. Om teckensnittet inte är installerat eller inbäddat kan du inte redigera texten. Dessutom, Är pdf gratis? Pdf (portable document format) är en smidig standardlösning för broschyrer, blanketter, tidningar och andra digitala dokument. Att läsa pdf-filer är lätt i webbläsaren eller gratisprogram som Adobe Acrobat Reader.

Hur redigerar man en PDF Mac?

Klicka på länken "Öppna fil" i huvudgränssnittet för att välja en PDF-fil på din Mac-dator. Steg 3. Välj alternativet "Redigera PDF" på vänster panel för att gå in i redigeringsläget. Du kan redigera text och bild, lägga till en länk, vattenstämpel, bakgrund, sidhuvud, sidfot etc. Hur klipper man i en PDF? Beskära pdf-sidor:

  1. Öppna pdf-filen i Acrobat.
  2. Välj verktyget ”Redigera PDF”:
  3. Klicka på verktyget Beskär sidor.
  4. Dra en rektangel på den sida som du vill beskära.
  5. Dubbelklicka i beskärningsrektangeln.
  6. Ange sidintervall eller klicka på Alla under Sidintervall.
  7. Klicka på OK för att beskära de valda sidorna.
  8. Spara filen:

Related

Är det gratis att uppdatera till Windows 10?

Alla måste betala för Windows 10 efter den 29 juli. Windows 10 är gratis på din dator om du uppgraderar från Windows 7, 8 eller 8.1.

Hur man gör en skrivbar PDF?

Klicka på knappen Skriv ut eller välj Arkiv > Skriv ut. Välj en skrivare på menyn längst upp i dialogrutan Skriv ut. Med detta i åtanke, kan inte redigera dokument? Om ett kalkylblad eller en presentation är låst för redigering och inte kan redigeras i Windows-skrivbordsprogram kan det vara så att filen redan redigeras av någon annan eller att någon annan har checkat ut filen.

Hur kan jag konvertera PDF till Word?

Öppna en pdf-fil i Acrobat DC.

  1. Öppna en pdf-fil i Acrobat DC.
  2. Klicka på Exportera pdf i den högra rutan.
  3. Välj Microsoft Word som exportformat och sedan Word-dokument.
  4. Klicka på Exportera. Om pdf:en innehåller skannad text kommer Acrobat Word-konverteraren att köra textigenkänning automatiskt.
  5. Spara den nya Word-filen:
Och därefter, vad behövs för att öppna pdf? För att öppna pdf-filer i datorn eller mobiltelefonen behövs det ett pdf-program eller en pdf-app, det vill säga ett program som kan öppna pdf-filer. I datorn är Adobe Reader sedan länge något av en de facto-standard, men programmet har vuxit med åren och är inte vare sig litet eller enkelt längre.

Och därefter, hur fungerar pdf?

Du kan skanna pappersdokument och formulär och spara som Adobe PDF och få smarta filer som är enkla att söka i, dela och lagra. Adobe PDF använder optisk teckenigenkänning (OCR) så du kan redigera och kommentera i de dokument du har skannat.

By Kammerer Prazenica

Similar articles

Vad är en PDF fil? :: Vad är en PDF-fil?
Användbara länkar