Hem > V > Vem Vet Mest Spel?

Vem vet mest spel?

Spelet innehåller 2400 frågor inom en mängd olika kategorier. Två till åtta taggade spelare kan spela, och dina tända och släckta glödlampor visar hur du ligger till. Precis som teveprogrammet får alla tre frågor var i första ronden. Genom att välja vem som ska få frågan kan du spela taktiskt i rond två.

Läs mer

Related

Vad är mest kB eller MB?

Ex Word-filer med enbart text blir några kilobyte stora. Stora filer, t.ex. foton, kan vara på några MB eller några få.

Vad är POKI se?

GRATIS ONLINE SPEL - Spela de bästa gratisspelen på Poki. Vart kan man spela sprak och de mystiska kristallerna? I webbspelet ska spelaren i rollen som Sprak ta sig in i slottet och upp i tornet där rymdprinsessan Dioda hålls fången.

Varför kan man inte spela Bolibompa spel?

Webbläsarna tar nu bort stödet för Flash, vilket innebär att spelen kommer sluta fungera. Därför har vi tyvärr varit tvungna att stänga ner spelen. Tack för att ni varit hos oss och spelat. I vår app Bolibompa finns massor med kul spel och lekar. Dessutom, hur får man tillbaka bolibompa spelen? Länk till Bolibompa-appen i App store. Länk till Bolibompa-appen i Google play.

Related

Vem vet mest spel instruktioner?

Det finns 2400 frågor i spelet. Två till åtta taggade spelare kan spela, och dina glödlampor som tänds och släcks visar hur det går för dig. Alla tre frågorna ställs i den första omgången. I andra omgången kan du spela taktiskt om du väljer vem du frågar.

Med detta i åtanke, kan du ta en hint röd?

När du har valt uppgift gäller det att tänka snabbt, för du har bara 90 sekunder på dig att hinta fem olika saker. Och dina lagkamrater måste vara uppmärksamma på vad du gör, för varje gång finns det en sak som de inte får gissa på. Mycket nöje när du tar reda på om dina vänner kan ta en HINT! Med tanke på detta, kan du ta en hint extra kort? Istället för att slumpmässigt dra ett ämneskort ur en ämneslåda finns det i HINT alltid tre stycken olika kort att välja emellan.

Kan du ta en hint röd recension?

Sällskapsspelet HINT - Röd har testats 3 gånger och fått ett sammanlagt testbetyg på 73%. Här nedanför kan du se samtliga test och dess betyg och även hitta länkar till testen för att läsa recensionerna av spelet. Därmed, när kom tvspel? Den första spelen dök upp under 1972 i USA. Det var det amerikanska företaget Magnavox som släppte sin Magnavox Odyssey. Atari utvecklade sitt populära arkadspel Pong till ett TV-spel för hemmabruk, och dessa två maskiner räknas som den första generationens spelkonsoler.

Med hänsyn till detta, hur uppfanns datorspel?

Historia. De första datorspelen programmerades till 1940- och 50-talens tidiga datorer. Eftersom datorerna då var stora som rum och hade prislappar på åtskilliga miljoner kronor fanns spelen enbart för att visa vad datorerna kunde göra. Någon kommersiell potential syntes inte vid horisonten.

By Stoneham

Similar articles

Vilka spel kan man spela på dator? :: Vad kostar ArkivDigital?
Användbara länkar