Hem > r > Är Eniro?

Är Eniro?

Eniro AB (av esperanto: eniro, 'ingång') är ett svenskt börsnoterat sökföretag med huvudkontor i Stockholm. Sedan år 2000 är företaget noterat på Nasdaq OMX. Verksamhet bedrivs i lokala dotterbolag i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Läs mer

Related

Vad heter Eniro i Finland?

Jag söker motsvarigheten till eniro.se eller hitta.se samt adress och telefonnummer till en person som bor i Finland. Jag vet inte hur jag ska gå vidare. Fonecta är en söktjänst i Finland och det är också ett nordiskt företag.

Hur får jag reda på vem som bor på en viss adress?

Med tjänsten Visa folkbokförda på samma adress kan du få reda på om det finns fler personer folkbokförda på samma adress som du själv är folkbokförd på. Om något inte stämmer kan du lämna uppgifter till Skatteverket. Var en person är skriven? En ny upplysningstjänst om och för privatpersoner

Vi sammanställer information om personer som är 16 år eller äldre. Totalt finns cirka 8.4 miljoner individer sökbara i tjänsten. Du kan söka med hjälp av ett fullständigt namn, delar ur ett namn och/eller kombinera en gatu- eller postadress.

Vems telefonnummer är det?

Om du har en smartphone eller tillgång till Internet finns tjänster så som Eniro.se, Birthday.se och Hitta.se. Dessa tjänster erbjuder olika sätt att hitta den information du söker. Men om du inte har möjlighet att använda en smartphone eller Internet finns en gratis nummerupplysning för personer med synnedsättning. Och en annan fråga, vilket mobilnummer har? Eniro köper informationen om mobilnummer och adresser från de olika operatörerna. Informationen är redan offentlig och finns publicerad i flera medier såsom Eniro:118 118.

Related

Hur får man fram ett nummer som inte finns på Eniro?

Är det möjligt att leta upp det på nummersajter som Hitta och Eniro? Det finns fler sätt att ta reda på vem det är. Ett sätt att söka efter ett nummer är att använda citationstecken. Till exempel 073 678 XX.

Vem ringde från Sverige?

Hitta information om telefonnummer som ringer svenska telefoner, till exempel telefonförsäljare, bedrägerier eller märkliga SMS. Nya telefonnummer rapporteras varje dag genom Vemringde-communityt som finns i appen Vemringde.se till iPhone och den här hemsidan. Kan man söka i folkbokföringen? Vad vill du ha hjälp med? - I vyn kan du göra sökningar i Skatteverkets folkbokföringsregister Navet.

Kan man se vem som sökt på mig på hitta?

Privatpersoner har rätt att kostnadsfritt få information om vilka personuppgifter vi behandlar. De personuppgifter vi har registrerat om dig är de personuppgifter som finns publicerade på www.hitta.se samt ditt personnummer och i förekommande fall e-postadress. Vad gör jag om någon står skriven på min adress? Om någon är felaktigt folkbokförd på den adress där du bor kan du anmäla det till Skatteverket. Du ser vilka som är folkbokförda på samma adress som du i e-tjänsten ”Visa folkbokförd på samma adress”. Där kan du också rapportera eventuella fel.

Hur får jag reda på de fyra sista siffrorna i personnumret?

För att visa de fyra sista siffrorna krävs ett aktivt val av användaren samt att användaren accepterar att Mrkoll insamlar tidpunkt samt den frågande enhetens IP-adress i samband med begäran.

By Alger Minko

Kan man se om en person är skild? :: Får man köra över en gul heldragen linje?
Användbara länkar