Hem > H > Hur Konverterar Jag Pdf Till Word Gratis?

Hur konverterar jag PDF till Word gratis?

Konvertera pdf till Word online

Klicka på knappen Välj en fil ovan, eller dra och släpp en pdf i släppområdet. Välj den pdf du vill konvertera till docx-format. Se hur Acrobat automatiskt konverterar pdf-filen till ett Word-dokument. Ladda ned det konverterade Word-dokumentet eller logga in för att dela det.

Läs mer

Related

Hur ändrar man en bild till pdf?

Klicka på knappen Välj en fil ovanför eller dra och släpp filer i dropzonen för att konvertera bildfiler till PDF. Du kan välja att konvertera bildfilen till ett PDF-format. Acrobat konverterar filen från bild till PDF. Du kan antingen dela den konverterade PDF-filen eller ladda ner den.

Kan inte konvertera till pdf?

Du högerklickar på ett dokument och väljer Delning, e-post och PDF > Spara som PDF... i kontextmenyn. Du högerklickar på ett dokument, väljer Delning, e-post och PDF och väljer sedan antingen Konvertera till PDF (ersätter originalfilen) eller Konvertera till PDF (lägger till en separat fil) i kontextmenyn. Kan man ändra PDF till Word? Öppna en pdf-fil i Acrobat DC.

  1. Öppna en pdf-fil i Acrobat DC.
  2. Klicka på Exportera pdf i den högra rutan.
  3. Välj Microsoft Word som exportformat och sedan Word-dokument.
  4. Klicka på Exportera. Om pdf:en innehåller skannad text kommer Acrobat Word-konverteraren att köra textigenkänning automatiskt.
  5. Spara den nya Word-filen:

Hur gör man en bild till en fil?

Dra och släpp JPG-bilden eller bilderna som du vill slå ihop i en PDF (eller klicka på "Lägg till fil"-knappen). Ändra ordning på filen om det behövs. Tryck på "Konvertera fil(er)"-knappen för att konvertera dina JPG-bilder till PDF. Spara den konverterade filen genom att klicka på "Ladda ner PDF-fil"-knappen. Med tanke på detta, hur gör man en pdf till en bild? Följ dessa enkla steg för att konvertera en pdf till jpg, png eller tiff med Acrobats bildkonverterare: Klicka på knappen Välj en fil ovan, eller dra och släpp pdf:en i släppområdet. Välj pdf-filen du vill konvertera till en bild med pdf-till-jpg-konverteraren. Välj önskat bildfilsformat.

Related

Hur ändrar man från HEIC till JPG?

Hur konverterar man från HEIC till JPG? Du kan antingen dra och släppa filerna i filområdet eller välja en fil på din dator. Konverteringen startar omedelbart om du klickar på knappen "Start Conversion". Filen ska laddas ner omedelbart efter att den har behandlats. Filen kommer att raderas från servern efter 30 minuter.

Följaktligen, hur gör man pdf till word mac?

Spara PDF som Word. Gå till "File" -menyn på den översta fältet och välj "Download", välj sedan "Microsoft Word (. docx)" som utgångsformat. Google Docs konverterar PDF till ett Word-dokument och sparar det direkt på din Mac-dator. Hur gör man för att skriva i en PDF? Välj Verktyg > Redigera PDF > Lägg till text . Öppna en PDF-fil och välj Verktyg > Redigera PDF > Lägg till text. Dra för att definiera bredden på det textblock som du vill lägga till. För lodrät text högerklickar du i textrutan och väljer Använd lodrät textriktning.

Hur spara webbsida som pdf?

Gör något av följande:

  1. I Internet Explorer, Google Chrome eller Firefox väljer du Konvertera > Inställningar i verktygsfältet Adobe PDF.
  2. Öppna Acrobat, välj Arkiv > Skapa > PDF från webbsida och klicka sedan på Inställningar.
  3. I Acrobat väljer du Verktyg > Skapa PDF > Webbsida och klickar på Avancerade inställningar.
Man kan också fråga hur gör man ett google dokument till pdf? Steg för att konvertera en fil till PDF:
  1. Högerklicka på filen som du vill konvertera till PDF och välj Öppna med > Adobe Acrobat för Google Drive.
  2. I förhandsgranskningsfönstret i Document Cloud, väljer du Redigera > Konvertera till PDF.
  3. Du kan uppmanas att logga in på Adobe Document Cloud.

Följaktligen, hur sparar man google dokument som pdf?

pdf-fil i Chrome:

  1. Öppna ett Google-dokument på datorn.
  2. Klicka på Arkiv Skriv ut högst upp.
  3. Välj Spara som PDF till vänster bredvid Destination.
  4. Klicka på Spara högst upp.

By Vivyanne Saliva

Similar articles

Hur kopiera text från PDF till Word? :: Varför kan jag inte kopiera?
Användbara länkar