Hem > V > Vad Är Lo Mervärde?

Vad är LO Mervärde?

LO Mervärde Mastercard – Nu med Apple Pay och Samsung Pay.

Förmånligt betal- och kreditkort utan årsavgift, speciellt framtaget för dig som medlem i ett LO-förbund.

Läs mer

Vilka förmåner skulle du uppskatta om de fanns hos LO Mervärde?

LO Mervärde är ett samarbete mellan LO-förbunden, tillsammans cirka 1,4 miljoner medlemmar, där vi gemensamt förhandlar fram rabatter, förmåner och erbjudanden på allt från glasögon, telefoner och abonnemang till resor, hotellvistelser, hyrbilar. Därefter, varför ska man vara med i handels? Att vara medlem i både förbundet och a-kassan ger dig tillgång Handels alla förmåner och försäkringar samt arbetslöshetsförsäkringen. Det innebär också att du får Handels inkomstförsäkring som gör att du kan skydda hela din lön vid arbetslöshet.

Folk frågar också vad kostar det att vara med i handels?

Medlemsavgiften är från januari 2021, 145 kronor per månad, och ska täcka våra kostnader som vi betalar till staten och vår administration. Avgiften är lika för alla medlemmar. Är du även medlem i Handelsanställdas förbund tillkommer den medlemsavgiften som varierar beroende av vilken inkomst du har. Vad är LO lån? Medlemslånet är framtaget för dig som är medlem i ett LO-förbund. Ett lån med färdigförhandlad låg ränta* och möjlighet att teckna ett låneskydd utan extra kostnad. Du kan låna mellan 20 000 och 350 000 kronor i upp till tolv år. Hur du vill använda lånet – bil, båt, renovering eller för att lösa dyra smålån?

Folk frågar också vilka är med i lo?

Medlemsförbunden inom LO är Kommunal, IF Metall, SEKO, Handels, Hotell- och restaurangfacket, Transportarbetareförbundet, Byggnadsarbetareförbundet, Elektrikerförbundet, Målarna, Musikerförbundet, Livsmedelsarbetareförbundet, Pappersindustriarbetareförbundet, Fastighetsanställdas Förbund och GS Facket för skogs trä- Hur många medlemmar har LO? I siffror handlade det om ett plus på 5 533 medlemmar 2020 och ett minus på 4 4. Det innebär alltså att Handels har drygt 1 000 fler medlemmar än före pandemin. För hela LO handlar det om ett plus på omkring 2 000 medlemmar jämför med 2019. Och även inom LO tror man på ett positivt 2022.

Vad är Handelsfacket?

Handels är ett ungt och framgångsrikt fackförbund med runt 155 000 medlemmar, det tredje största förbundet inom LO. De flesta av våra medlemmar jobbar i handeln, exempelvis i butiker, på lager och i e-handel. Dessutom, vad är skillnaden att vara medlem i a kassan jämfört med handelsanställdas förbund? Det är skillnad och ditt val beror på vad du vill ha och vad du behöver om något händer. Väljer du att enbart vara medlem i förbundet har du rätt till råd, stöd och hjälp i frågor som rör jobbet. Vi arbetar för att det ska finnas kollektivavtal på din arbetsplats.

Kan man gå med i facket och få hjälp direkt?

Villkor för medlemskap

Du som kommer direkt från ett annat fackligt medlemskap behöver inte vänta i tre månader för att få förhandlingshjälp. Du behöver vara medlem i en svensk a-kassa, Unionens eller någon annan a-kassa för att kunna få ersättning från inkomstförsäkringen.

By Lek

Hur mycket ska jag betala i Fackavgift? :: Varför får jag ingen SMS signal?
Användbara länkar