Hem > V > Vad Är Hangouts I Gmail?

Vad är Hangouts i Gmail?

Hangouts är Googles smidigt integrerade tjänst för videosamtal. Googles urval av videotjänster är en något rörig historia med flera tjänster att välja mellan. Hangouts har fram tills nu varit den bästa appen för personligt bruk.

Läs mer

Related

Kan man ha Gmail som Apple-ID?

Du kan synkronisera ditt konto med Apples appar. Du kan använda appen Mail för att läsa e-post från Gmail.

Hur använder jag Hangout?

Google Hangouts fungerar utmärkt för videosamtal mellan två personer, men ni kan även mötas i grupp. För videosamtal kan tio personer delta och för vanliga konversationer ligger gränsen på 150 personer. Därefter, Är hangout säkert? Ditt innehåll lagras säkert

Meddelanden och bilagor du skickar i klassiska Hangouts lagras säkert i våra datacentra. Vi lagrar meddelanden för att göra det möjligt för konversationsdeltagare att visa meddelandehistorik.

Man kan också fråga varför använda hangouts?

Hangouts är en meddelandetjänst framtagen av Google och är till för hantera meddelanden i mobiler och surfplattor. Du kan använda Hangouts för videosamtal, telefonsamtal eller vanliga meddelanden. Folk frågar också hur får man bort hangouts? hurHangoutsta bort

Logga ut från Hangouts och använd en annan app

  1. Öppna appen Hangouts .
  2. Tryck på menyn. uppe till vänster.
  3. Tryck på Inställningar.
  4. Tryck på ditt Google-konto.
  5. Rulla längst ned och tryck på Logga ut.

Och därefter, vad betyder hangouts på svenska?

hangout {substantiv}

hak {neut.} [vard.] stamställe {neut.} ly {neut.}
Följaktligen, hur funkar google chat? Det går att skicka meddelanden till en person eller grupp i Google Chat på samma sätt som i klassiska Hangouts, men med utökade funktioner. Google Chat är tillgängligt i Gmail. Det går även att använda Google Chat på webben och på mobilen med appar för Android, iOS och datorer.

Med tanke på detta, vill inte ha google chat?

Stäng av Google Chat-aviseringar i Gmail

Klicka på fliken Chat och Meet högst upp. Klicka på Hantera chattinställningar intill Inställningar för chattaviseringar. Inaktivera aviseringar för Google Chat-meddelanden genom att avmarkera rutan intill Tillåt chattmeddelanden under Skrivbordsaviseringar.
Vad gör Google? Google LLC [ˈguːgɛl] är ett amerikanskt multinationellt internetföretag inriktat på Internetrelaterade produkter och tjänster som omfattar annonsering på nätet, en sökmotor, molntjänster, mjukvaru- och hårdvaruprodukter.

Vad är chattfunktioner?

Chattfunktionerna ger dig en uppgraderad meddelandefunktion. Chattfunktioner: Visa när någon skriver. Erbjud läskvitton (visar när någon har läst eller fått ditt meddelande samt visar kontakten när du har läst hans eller hennes meddelande)

By Silvestro Trentman

Similar articles

Får inte SMS Android? :: När startade sökmotorn Google?
Användbara länkar