Hem > V > Vad Är Skicklig?

Vad är skicklig?

Skicklighet betyder ungefär detsamma som kompetens.

Läs mer

Är ofta utredning korsord?

Synonymer till utredning

  • undersökning, prövning, analys, granskning, klargörande, klarläggande; betänkande, utlåtande, rapport, PM.
  • utskott, kommitté, nämnd, utredningskommission.
Vad är Lullig? Ordet lullig är synonymt med salongsberusad. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av lullig samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Därmed, vad tjänar en major i försvarsmakten?

46 100 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet. Hur många Överstelöjtnanter finns det i Sverige? En övervägande antal överstelöjtnanter arbetar därför med administration och en mycket liten del av dessa ansvarar för eller biträder den ansvarige med grundutbildningen av ett antal kompanier (3 till 4 stycken). I mars 2008 fanns det i Sverige 976 överstelöjtnanter.

Därefter, vem har vunnit 7 majors?

Jack Nicklaus har vunnit flest majors av alla (18). Henrik Stenson har lägsta resultatet i The Open (–20). Jim Furyk har lägsta scoren på PGA Tour (58). På motsvarande sätt, hur gör man en suddig bild klar? För att göra en suddig bild skarpare bör du använda masker. På det sättet kan du göra motivet skarpare utan att omgivningen får mer brus. Använder du dessutom en mask för att göra omgivningens suddig kan bilden få ännu skarpare känsla eftersom skillnaden mellan motiv och omgivningen blir större.

Därefter, vad betyder ansvarslös?

Ordet ansvarslös är synonymt med lättsinnig och kan beskrivas som ”utan ansvarskänsla, oansvarig”. Ordet är motsatsen till ansvarsfull. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av ansvarslös samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket. Dessutom, vad betyder återstoden? Återstod betyder i stort sett samma sak som rest.

Vad betyder ordet behandling?

Ordet behandling är en synonym till hantering och kur och kan bland annat beskrivas som ”skötsel, (medicinsk) vård”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av behandling samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

By Peirce

Hur får man Bluetooth på datorn? :: Vad betyder sköts?
Användbara länkar