Hem > H > Hur Aktiverar Man Hbo?

Hur aktiverar man HBO?

Skapa nytt konto

  1. Klicka på länken i aktiveringsmejlet eller registrera-knappen på Mitt Telia för att komma till hemsidan för HBO Max.
  2. Fyll i ditt för- och efternamn, ange en e-postadress och välj ett lösenord.
  3. Bekräfta din e-postadress genom att följa länken i mejlet från HBO som skickas ut när du skapat ditt konto.

Läs mer

Related

Hur aktiverar man säker start Windows 10?

Du kan kontrollera statusen för säker uppstartGå till Start och skriv msinfo32 i sökfältet. TIDE-läge och säkert startläge hittar du till höger på skärmen. Säkert startläge är inaktiverat om programläge är avstängt.

Och en annan fråga, har hbo gratisperiod?

När HBO Nordic blev HBO Max i oktober 2021 erbjöds tjänsten inte gratis under en period, men väl till permanent halva priset. Den kampanjen har nu upphört och som ny kund betalar blir du tvungen att betala fullpris. Hur kommer jag in på mitt konto på HBO? Så här loggar du in:

  1. Öppna HBO Max på din TV och välj Logga in (eller välj en serie eller film och därefter Logga in).
  2. Välj Logga in.
  3. Ange e-postadressen och lösenordet för ditt HBO Max-konto (eller ditt HBO Nordic- eller HBO España-konto) och välj sedan Logga in.
  4. Välj din profil och du är redo att streama.

Dessutom, varför kan jag inte logga in på hbo?

Se till att du använder en webbläsare som stöds. Kontrollera om det finns en uppdatering tillgänglig för din webbläsare. För att få reda på hur du gör detta söker du på internet efter "uppdatering" + namnet på din webbläsare (d.v.s. uppdatering av Chrome). Dessutom, kan inte logga in på hbo nordic? Om du upplever tekniska problem med vår tjänst så råder vi er att kontakta vår kundtjänst för en felsökning. Du kan nå oss genom att ringa oss på 0770-455 000 eller genom att maila oss på [email protected].

Related

Hur aktiverar jag mitt Halebop kontantkort?

Du kan registrera ditt kort genom att logga in. Därefter ska du följa instruktionerna på skärmen. Du måste ladda kortet med en av Halebops prisplaner innan du kan registrera kortet. Du kan registrera kortet efter att du har aktiverat det.

Får inte HBO Max att fungera?

Rensa appens cacheminne och data

På din Android TV går du till Inställningar > Appar. Välj HBO Max i listan över appar. Välj Rensa cacheminnet. Öppna HBO Max, logga in, och prova att streama igen.
Hur tittar man på HBO Max? Om du har ett HBO-abonnemang via en TV- eller mobilleverantör kan du få åtkomst till HBO Max på följande sätt:

  1. Installera och öppna HBO Max-appen på din telefon eller surfplatta, eller gå till HBOMax.com på din dator.
  2. Öppna HBO Max-appen och välj Logga in (eller välj en serie eller film och därefter Logga in).

Vad är skillnaden på HBO och HBO Max?

HBO Max erbjuder fler serier och framför allt mer film på tjänsten. Förutom tillgång till Warner Bros och DC:s katalog, erbjuds kunder originalproduktioner från HBO. Bland annat kommer uppföljaren till ”Sex and the city” som heter ”And Just Like That” att komma upp på tjänsten i december. Följaktligen, hur få hbo max billigt? HBO Max kostar bara 89 kr per månad. Och du kan spara 34 % om du väljer ett årsabonnemang för 699 kr, vilket du betalar i förskott. Det är som att få 4 månader gratis under 12 månader!

Hur få billigare HBO?

För den som redan sedan tidigare har ett konto hos HBO Nordic erbjuder HBO Max 20 kronor rabatt på månadsavgiften om du loggar in med dina befintliga kontouppgifter, så det verkar som om det är en bättre affär att alltså skapa ett nytt konto istället för att logga in med sitt befintliga.

By Maggs Jorrisch

Similar articles

Hur mycket kostar HBO Nordic? :: Hur bra är HBO Max?
Användbara länkar