Hem > H > Hur Tittar Man På Hbo Max?

Hur tittar man på HBO Max?

Om du har ett HBO-abonnemang via en TV- eller mobilleverantör kan du få åtkomst till HBO Max på följande sätt:

  1. Installera och öppna HBO Max-appen på din telefon eller surfplatta, eller gå till HBOMax.com på din dator.
  2. Öppna HBO Max-appen och välj Logga in (eller välj en serie eller film och därefter Logga in).

Läs mer

Related

Hur många tittar på Eurovision 2019?

Över 180 miljoner människor tittade på showen i år, vilket gör den till en av de största tv-sändningarna i världen. Den stora finalen hade 7,8 miljoner tittare från Tyskland, 7,4 miljoner från Storbritannien, 5,5 miljoner från Frankrike och 5,4 miljoner från Nederländerna.

Hur få HBO Max till halva priset?

HBO Max till halva priset

Du kan bara dra nytta av det fram till den 30 november 2021, så du har fortfarande fyra veckor på dig att prenumerera på streamingplattformen och därmed få den där 50% rabatten för alltid på priset för månadsabonnemang.
Följaktligen, vad är skillnaden på hbo max och hbo nordic? Vad blir skillnaden? För den som redan är kund hos HBO Nordic blir förutom utbudet, även priset en skillnad. Den som loggar in på HBO Max med sina befintliga inloggningsuppgifter för HBO Nordic får sitt abonnemang flyttat automatiskt till HBO Max.

Hur många användare på via play?

Du kan använda upp till fem stycken enheter med ditt konto, en enhet kan exempelvis vara en dator, mobiltelefon, surfplatta, spelkonsol eller Smart TV. Skulle det vara så att du uppnått max antal enheter så kommer du att mötas av ett meddelande som påpekar detta. Hur många användare kan man vara på Netflix? Ditt konto kan ha upp till fem enskilda profiler, och du kan ställa in en åldersgräns för var och en av dem. Varje profil har egna unika rekommendationer baserade på profilens åldersgräns och smakpreferenser.

Related

Varför frågar Netflix om jag fortfarande tittar?

För att förhindra att användare slösar bort bandbredd genom att spela upp ett program som de inte tittar på frågar appen varför.

Följaktligen, får man hbo max om man har hbo?

Kan jag streama HBO Max om jag har ett HBO Nordic-abonnemang? Om du har ett HBO Nordic-abonnemang kan du streama HBO Max nu! Logga bara in med dina inloggningsuppgifter för HBO Nordic för att börja. För att streama från andra enheter, ladda ner HBO Max-appen från App Store eller Google Play. Och en annan fråga, varför kan jag inte logga in på hbo max? Se till att du använder en webbläsare som stöds. Kontrollera om det finns en uppdatering tillgänglig för din webbläsare. För att få reda på hur du gör detta söker du på internet efter "uppdatering" + namnet på din webbläsare (d.v.s. uppdatering av Chrome).

Folk frågar också varför funkar inte hbo max?

Rensa appens cacheminne och data

På din Android TV går du till Inställningar > Appar. Välj HBO Max i listan över appar. Välj Rensa cacheminnet. Öppna HBO Max, logga in, och prova att streama igen.
Och en annan fråga, hur bra är hbo max? HBO Max har ett otroligt bra utbud av både nya filmer och starka serier. Två bioaktuella storfilmer går nu på HBO Max; Matrix Resurrections och Dune. När det kommer till serier finns allt från det gamla HBO biblioteket till Sucession och helt nya säsongen av Sex in the city.

Därefter, kan man säga upp hbo max?

Tryck på ikonen för inställningar (uppe till vänster) och därefter på Abonnemang. Tryck på Hantera abonnemang. Om du inte har alternativet Hantera abonnemang ska du notera genom vem ditt abonnemang faktureras och hitta dem i avsnittet Tredjeparts faktureringsleverantörer nedan. Tryck på Avbryt abonnemang.

By Pantheas

Similar articles

  • Hur tittar man på Amazon Prime?

    Om den inte redan är installerad kan du ladda ner appen Amazon Prime Video från appbutiken på din smart-TV eller Blu-ray-spelare. Gå till appen Amazon Prime Video och logga in med ditt Amazon Prime- eller Prime Video-konto.

Är HBO Max värt pengarna? :: Hur uppgraderar jag till HBO Max?
Användbara länkar