Hem > H > Hur Få Hbo Max Halva Priset?

Hur få HBO Max halva priset?

HBO Max till halva priset

Du kan bara dra nytta av det fram till den 30 november 2021, så du har fortfarande fyra veckor på dig att prenumerera på streamingplattformen och därmed få den där 50% rabatten för alltid på priset för månadsabonnemang. Men det är viktigt att ha detta datum i åtanke, så att du inte missar det.

Läs mer

Related

När sänks priset på iPhone 11 Pro?

Den bästa tiden att köpa nya modeller är i början av våren. Efter en prissänkning på 15-20 % stannar de på den nivån.

När släpps HBO Max?

HBO Max ersätter Nordic - så blir priset

Det är sedan tidigare klart att tjänsten kommer till Sverige den 26 oktober, men nu vet vi också att den kostar 89 kronor i månaden.
När startar HBO Max i Sverige? HBO Nordic är numera HBO Max. Den 26 oktober markerade lanseringen av HBO Max i Sverige, eller snarare övergången från HBO Nordic till HBO Max, och det finns mycket att se fram emot när Sverige och övriga Norden nu inkluderas i en storskalig utrullning av tjänsten över stora delar av Europa.

Vad är skillnaden på HBO och HBO Max?

HBO Max erbjuder fler serier och framför allt mer film på tjänsten. Förutom tillgång till Warner Bros och DC:s katalog, erbjuds kunder originalproduktioner från HBO. Bland annat kommer uppföljaren till ”Sex and the city” som heter ”And Just Like That” att komma upp på tjänsten i december. Hur skaffar jag HBO Max? Sätt att få HBO Max

Du kan registrera dig med HBO Max-appen på Android- och Apple-enheter och på Samsung TV. Registrera dig via en App Store för att läsa mer. För hjälp med att registrera dig, se Registrera sig via en appbutik. Om du inte kan skapa ett konto via en appbutik kan du registrera dig på HBOMax.com.

Related

Hur får jag halva priset på HBO Max?

Du kan bara dra nytta av det fram till den 30 november 2021, så du har fortfarande fyra veckor på dig att prenumerera på streamingplattformen och få 50 % rabatt för alltid på priset för månadsabonnemang. Det är viktigt att komma ihåg detta datum så att du inte missar det.

Varför funkar inte HBO Max?

Rensa appens cacheminne och data

På din Android TV går du till Inställningar > Appar. Välj HBO Max i listan över appar. Välj Rensa cacheminnet. Öppna HBO Max, logga in, och prova att streama igen.
Hur bra är HBO Max? HBO Max har ett otroligt bra utbud av både nya filmer och starka serier. Två bioaktuella storfilmer går nu på HBO Max; Matrix Resurrections och Dune. När det kommer till serier finns allt från det gamla HBO biblioteket till Sucession och helt nya säsongen av Sex in the city.

Därefter, kan man säga upp hbo max?

Tryck på ikonen för inställningar (uppe till vänster) och därefter på Abonnemang. Tryck på Hantera abonnemang. Om du inte har alternativet Hantera abonnemang ska du notera genom vem ditt abonnemang faktureras och hitta dem i avsnittet Tredjeparts faktureringsleverantörer nedan. Tryck på Avbryt abonnemang. Hur många skärmar HBO Max? Ja, i de flesta fall kan personer i ditt hushåll logga in på HBO Max på olika enheter och titta på olika program samtidigt. Ja, ditt konto kan ha upp till 5 profiler för barn och vuxna i din närmaste familj eller hushåll.

Man kan också fråga vad kostar hbo max i månaden?

Den 26 oktober lanseras HBO Max i Sverige. Under ett globalt digitalt event avslöjade Christina Sulebakk, chef för HBO Max EMEA, hur mycket tjänsten kommer kosta i Norden. Vid lansering kommer standardpriset sänkas från 109 kronor per månad till 89 kronor per månad på den svenska marknaden.

By Rafael

Similar articles

Har HBO blivit HBO Max? :: Vilken Playtjänst är bäst?
Användbara länkar