Hem > V > Vad Menas Med Pjåkig?

Vad menas med Pjåkig?

Betydelse: Hvardagsspråk: barnsligt skygg, ömtålig eller klemig.

Läs mer

Related

Vad menas med full HD?

HD Ready är ett märke på TV-apparaten, projektorn eller liknande som garanterar att bildvisaren kan ta emot och visa den europeiska standarden.

Och en annan fråga, Är glömde ett verb?

glömde

Verb

Böjningar av glömmaAktivPassiv
Infinitivglömmaglömmas
Presensglömmerglöms (glömmes)
Preteritumglömdeglömdes
Supinumglömtglömts
Med detta i åtanke, vad betyder missödet? Betydelse: Vidrig, obehaglig, ledsam händelse.

Vad innebär det att vara dygdig?

Dygdig betyder ungefär detsamma som ärbar. Folk frågar också vad kallas en systerson? Ordet systerson är synonymt med nevö och kan beskrivas som ”son till den aktuella personens syster”. Här nedanför kan du se alla synonymer, motsatsord och betydelser av systerson samt se exempel på hur ordet används i det svenska språket.

Related

Vad menas med tredimensionellt?

3D är det rumsliga perspektivet där längd, bredd och djup uppfattas. Ett föremål eller en matematisk figur har tre dimensioner, som är ett område i höjd, bredd och djup.

Dessutom, hur kan man härda stål?

När man härdar ska stålet värmas upp långsamt och ha en jämn värme. Hela ämnet ska uppnå så kallad härdtemperatur på 800-900 grader. Ett enkelt sätt att veta när austenit bildats är att känna med en magnet på stålet. Vad betyder jag GLUM trenden? Trenden går ut på att unga personer kontaktar företag på sociala medier och skriver till dem att de vill ställa en fråga – när företaget sedan svarar att det går bra så skriver personen tillbaka ”jag glum”.

Vad menar man med SLAY?

Slay. M: Förr på 1600-talet var detta ord reserverat till att användas för dina krigsfiender. Idag betyder det att ha lyckats i något fantastiskt. Följaktligen, vad är en dyster? Dyster betyder i stort sett samma sak som nedstämd.

Därefter, vad är försprång?

Försprång betyder ungefär detsamma som försteg.

By Tabib

Similar articles

Kan man ladda upp ett urladdat batteri? :: Har helt glömt bort?
Användbara länkar