Hem > V > Vad Är Min Imap Server?

Vad är min IMAP server?

IMAP och POP3 är internetstandardprotokoll för e-post som tillåter din e-postklient att få åtkomst till e-postkonton på ditt webbutrymme. IMAP tillåter att flera klienter får åtkomst till samma e-postbrevlåda och behåller e-postmeddelanden på servern för att senare kunna komma åt dem via webbmailen.

Läs mer

Related

Hur man bygger en server?

Det finns inget behov av en dator med mer än en gigabyte minne. Det andra alternativet är att köpa en ny server. En enda processor med två gigabyte minne och två diskar kostar mellan 7 000 och 8 000 euro.

Dessutom, vad är en smtp adress?

SMTP, kort för Simple Mail Transfer Protocol, är standardprotokoll för mejlöverföring på webben. Det är vad mejlservrar använder för att skicka och ta emot mejl på Internet. När du till exempel skickar ett mejl behöver din mejlklient ett sätt att ladda upp mejlet till den utgående mejlservern. Vilka e-post finns det? Gmail, Icloud, Outlook, Yahoo Mail, Protonmail

  • Gmail, Icloud, Outlook, Yahoo Mail, Protonmail.
  • Zoho mail, Tutanota, GMX Mail.

Kan inte se alla Mail i iPhone?

Saker att kontrollera först

Klicka på Konton och välj sedan ditt iCloud-konto i sidofältet. Kontrollera att kontot är aktiverat och att statusen är online under Kontoinformation. På din iPhone, iPad eller iPod touch går du till Inställningar > [ditt namn] > iCloud och kontrollerar att Mail är aktiverat.
Måste Apple ID vara en mailadress? När du skapar ett Apple-ID anger du en e-postadress. Den här e-postadressen är ditt Apple-ID och det användarnamn som du använder när du loggar in på Apple-tjänster som Apple Music och iCloud. Det är också den adress som används som kontaktadress för kontot. Se till att du kontrollerar din e-post regelbundet.

Related

Hur byter man DNS-server Windows 10?

Gå till Nätverks- och delningscentret och klicka på nätverksikonen. Klicka på Egenskaper för att öppna anslutningsmenyn. Internetprotokollversion 4 finns i listan. Markera och tryck sedan på Egenskaper längst ner till höger.

Följaktligen, var finns servern?

På internet finns miljontals datorer som kallas servrar. I servrarna samlas innehåll som enkla webbsidor eller stora spelvärldar. Det är vanligt att ha många servrar samlade i stora datorhallar. Men det går även att ha en server hemma eller på jobbet. Man kan också fråga vilken mailserver? Kontakta i så fall din Internetleverantör för att få reda på vilken utgående mailserver ni skall använda. Sedan fyller ni i adressen i rutan för ”SMTP-server” eller ”utgående e-postserver” (beroende på vilken E-postklient ni använder).

Följaktligen, vad är server för utgående e-post?

Välj Mail > Inställningar i appen Mail på datorn, klicka på Konton och markera sedan ett konto. Klicka på Serverinställningar och sedan på popupmenyn för utgående konto. Välj Redigera SMTP-serverlista. Granska uppgifter om servern och ändra inställningar i enlighet med de uppgifter du fått från e-postkontoleverantören. Och därefter, vad betyder konfigurera konto? Konfigurera e-post som IMAP eller POP. Du kan konfigurera ditt e-postkonto manuellt med IMAP eller POP i stället för Exchange ActiveSync. Det innebär att endast din e-post synkroniseras till din telefon, inte kalender eller kontakter.

Hur får jag fram min e-postadress?

När du är inloggad visas din e-postadress bredvid ditt namn och profilfoto. Du hittar din e-postadress genom att välja profilbilden eller initialen. Du kan logga in med den. Detta är den e-postadress som viktig information om de flesta Google-tjänster du använder skickas till, om du inte har lagt till en kontaktadress.

By Avram

Similar articles

Hur lägger jag till en e-postadress? :: Hur får man nytt lösenord till Hotmail?
Användbara länkar