Hem > H > Hur Ansluter Man En Chromecast Till Wi-Fi?

Hur ansluter man en Chromecast till Wi-Fi?

Anslut manuellt till Chromecast-enhetens SSID (Service Set Identifier).

  1. Öppna appen Inställningar på telefonen tryck på Wifi. anslut till Chromecast-enhetens SSID.
  2. Öppna Google Home-appen och gör ett nytt försök att konfigurera enheten.

Läs mer

Related

Hur ändrar man en bild till pdf?

Klicka på knappen Välj en fil ovanför eller dra och släpp filer i dropzonen för att konvertera bildfiler till PDF. Du kan välja att konvertera bildfilen till ett PDF-format. Acrobat konverterar filen från bild till PDF. Du kan antingen dela den konverterade PDF-filen eller ladda ner den.

Hur kopplar jag min iPhone till Chromecast?

iOSChromecast

Konfigurera Chromecast eller Chromecast Ultra

  1. Tryck på Nej tack.
  2. Tryck på hemknappen på iPhone tryck på appen Inställningar Wi-Fi.
  3. Anslut till det Wi-Fi-nätverk som matchar Chromecast-enheten. Det bör heta något i stil med ChromecastXXXX. b.
Och en annan fråga, varför hittar inte iphone chromecast? Stäng av Wi-Fi och slå på det igen på enheten som du konfigurerar med. Öppna sedan Google Home-appen på nytt. Om detta inte hjälper fortsätter du med nästa steg. Testa att konfigurera Chromecast-enheten med en annan enhet.

Hur kopplar man ihop telefon med Chromecast?

Din Chromecast kommer automatiskt att hittas i appen (om inte, testa stänga av 4G på telefonen) och därefter väljer du att du vill konfigurera enheten. Notera att koden som visas på Tvn ska vara samma som den i appen, annars har du förmodligen börjat konfigurera grannens Chromecast. Med tanke på detta, varför går det inte att casta? Om det ändå inte går att casta från datorn kan det vara problem med den eller med webbläsaren Chrome. Obs! Funktionen att casta från datorn är inbyggd i webbläsaren Google Chrome. Du måste använda webbläsaren Chrome och casta via Google Cast-menyn i Chrome.

Related

Hur ändrar man från HEIC till JPG?

Hur konverterar man från HEIC till JPG? Du kan antingen dra och släppa filerna i filområdet eller välja en fil på din dator. Konverteringen startar omedelbart om du klickar på knappen "Start Conversion". Filen ska laddas ner omedelbart efter att den har behandlats. Filen kommer att raderas från servern efter 30 minuter.

Och därefter, hur återställer man standardinställningar på chromecast?

Med Chromecast-enheten

  1. Håll knappen på baksidan av Chromecast-enheten nedtryckt medan enheten är inkopplad i tv:n och påslagen. LED-lampan börjar blinka med gult sken.
  2. När LED-lampan lyser med fast vitt sken släpper du knappen. Då återställs Chromecast.
Dessutom, hur casta iphone till tv? Spegla din iPhone, iPad eller iPod touch till en tv eller Mac
  1. Anslut din iPhone, iPad eller iPod touch till samma wifi-nätverk som din Apple TV, AirPlay 2-kompatibla smart-tv eller Mac.
  2. Öppna Kontrollcenter:
  3. Tryck på Skärmdubblering .
  4. Välj din Apple TV, AirPlay 2-kompatibla smart-tv eller Mac från listan.

Varför hittar inte telefonen Chromecast?

Detta kan ofta bero på två saker: Enheten du försöker casta från är inte ansluten till samma nätverk som Chromecasten. Se till att ansluta enheten du castar från till samma nätverk som Chromecasten är uppkopplad på. Du har inte senaste versionen av appen du försöker casta från. Kan inte casta från min iPhone? Läs mer: Inga enheter hittades

  • Tryck på Inställningar på startskärmen på din iOS-enhet (iOS 14 eller senare).
  • Tryck på Integritet. Lokalt nätverk.
  • Aktivera Åtkomst till lokalt nätverk för appen/apparna du vill bevilja åtkomst till nätverket. Då får enheten de behörigheter som krävs för att hitta Cast-kompatibla enheter.

Dessutom, varför visas inte chromecast symbolen?

Kontrollera att webbläsaren Chrome är uppdaterad. Kontrollera att datorn är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som Chromecast-enheten. Cast-knappen finns i det dolda området. Om du har många tillägg kan Cast-knappen finnas i det dolda området för ikoner.

By Adne

Similar articles

Varför laggar Chromecasten? :: Kan man spåra stulna AirPods?
Användbara länkar