Hem > H > Hur Delar Man En Annans Händelse På Instagram?

Hur delar man en annans händelse på Instagram?

Hur delar man någon annans Instagram Story / Händelse? För att på ett korrekt sätt kunna dela någon annans Story behöver du (ditt konto) vara taggat i inlägget. En korrekt tagg skrivs antingen i en text med ett @-framför användarnamnet eller så använder man stickern för att tagga konton.

Läs mer

Related

Hur delar man två skärmar?

Klicka på visningsinställningarna om du vill ändra dem. Välj bildskärmsinställningarna om du kör Windows 7. Det finns två skärmar i mitten av inställningsfönstret. Den skuggade skärmen visar att skärmen är inaktiverad.

Kan man dela på Instagram?

Tyvärr så kan man inte dela andras inlägg i sitt ordinarie flöde, utan funktionen är begränsad till Stories. Den som vill dela någon annans inlägg (som måste vara ett publikt och permanent sådant) behöver bara trycka på en speciell ikon för att lägga in det i sin egen Story. Följaktligen, hur delar man någons händelse? Instagram-appen för Android och iPhone

  1. Tryck på nedanför fotot eller videon i Flödet.
  2. Tryck på Lägg till inlägg/video i din händelse.
  3. Tryck på Skicka till.
  4. Tryck på Dela bredvid Din händelse och sedan på Klar.

Följaktligen, hur delar man andras insta stories?

När du ser en video eller bild du bara måste dela med dig av i din Instastory klickar du bara på pappersflygplans-symbolen som du väljer när du ska skicka ett inlägg i DM till någon. Istället för att välja en person så väljer du alternativet högst upp: “Lägg till inlägget i din händelse”. Varför kan jag inte dela story på Instagram? Du kan inte dela ett inlägg till din berättelse om Add post to story saknas. Den här funktionen är endast tillgänglig för offentliga konton. Om du försöker dela ett inlägg från ett privat konto kommer dela-knappen inte att vara tillgänglig och du kommer inte att kunna fortsätta.

Related

Kan man ladda sina AirPods i någon annans fodral?

Fodralet kan laddas med eller utan tillbehöret. Om du ansluter din iPad till din Mac kan du ladda den snabbare. Laddningsstatus och laddningsnivå hittar du i Kontrollera laddningsstatus.

Kan man följa någon på Instagram utan att det syns?

Voilà – ingen har märkt något. För att det ska fungera måste du följa personen som du vill titta på. Tricket fungerar nämligen bara på de stories som visas på Instagrams startsida (tryck på det lilla huset längst ner till vänster). Du kan alltså inte söka upp någon du inte följer och titta hemligt. Varför kan jag inte länka på Instagram? Men för att lägga till en länk till din berättelse behövde du vara verifierad eller ha ett företags- eller skaparkonto med över 10 000 följare. I mitten av 2021 testade Instagram ett länkklistermärke som fungerade som svep-upp-länken - bara tittare skulle trycka på istället för att svepa.

Med tanke på detta, hur delar man någon annans story?

Hur man skickar en berättelse till någon annan

Om det inte är det kommer du inte att se alternativet att skicka det till en annan person. För att skicka en befintlig berättelse till en annan användare på Instagram, gör så här: Tryck på Story högst upp på skärmen.
Därefter, kan man se vilka andra följer på instagram? Slutstalkat på Instagram – nu kan du inte längre se andras aktivitet. I följer-fliken har vi kunnat se vilka bilder andra användare gillar, kommenterar och vilka konton de vi följer börjat följa på Instagram. Men nu är det alltså slutstalkat, istället kommer du bara kunna se din egen aktivitet framöver.

Kan man titta på någons Instastory anonymt?

På datorn kollar man på stories till höger om det vanliga flödet. Det ska då dyka upp ett litet öga till höger om din egen profil – klicka på det och se till att ögat är överstruket. Du aktiverar då Anonymous viewing och kan kolla stories utan att användaren ser det. Den här metoden går att göra i telefonen.

By Alwitt

Similar articles

Kan man se vad någon annan gillar på Instagram? :: Hur gör man för att Reposta på Instagram?
Användbara länkar