Hem > K > Kan Mina Vänners Vänner Se Mina Inlägg På Facebook?

Kan mina vänners vänner se mina inlägg på Facebook?

Under ditt namn trycker du på målgruppsväljaren (exempel: Vänner). Tryck på cirkeln till höger om målgruppen som du vill ska se ditt innehåll (exempel: Vänner, Offentlig eller Bara jag). Läs mer om målgrupperna som du kan välja på Facebook.

Läs mer

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

Kan man vara helt osynlig på Facebook?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Tryck på Inställningar. Tryck på Aktiv status. Tryck på Slå på aktiv status eller Stäng av aktiv status för att aktivera eller inaktivera Aktiv status. Kan alla se vad jag gillar på Facebook? Enbart dina godkända följare kan se dina inlägg, inklusive gilla-markeringar och kommentarer. När du gillar ett offentligt inlägg är din gilla-markering synlig för alla och det går att klicka på ditt användarnamn nedanför inlägget, men det är bara godkända följare som kan se dina inlägg.

Hur gör man för att inte vara sökbar på Facebook?

Om du inte vill att sökmotorer utanför Facebook ska länka direkt till din profil kan du justera den här inställningen från dina sekretessinställningar. Tryck på längst upp till höger på Facebook. Måste man ha sitt riktiga namn på Facebook? Du kan även ange ett annat namn på ditt konto (till exempel namn som ogift, smeknamn, namn som du använder i yrket). Profiler är enbart till för privat användning. Du kan skapa en sida för ett företag, en organisation eller en idé. Det är inte tillåtet att utge sig för att vara någon annan eller något annat.

Related

Varför ser jag inga bilder på Facebook?

Ett problem med cache eller tillfälliga data kan vara orsaken till att Facebook inte ser rätt ut i din webbläsare. Du kanske använder webbläsartillägg från tredje part om detta inte löser problemet. Om du vill besöka webbplatsen igen rekommenderar vi att du inaktiverar dessa tillägg.

Varför kan jag inte se mina vänners vänner på Facebook?

Du kanske inte ser vissa av dina Facebook-vänner i en app eftersom de har: Ändrat sekretessinställningarna för appen. Inaktiverat Facebooks integration med appen. Blockerat appen. Och en annan fråga, varför ser jag andras inlägg på facebook? Om du endast vill visa de senaste inläggen kan du sortera nyhetsflödet för att visa det senaste flödet. Det innebär att du visar de senaste inläggen från personer och sidor du följer och du visar de nyaste inläggen först. Tryck på längst upp till höger på Facebook.

Därefter, varför kan jag inte se andras inlägg på facebook?

Klicka på pilen överst till höger på valfri Facebook-sida. Klicka på Inställningar. Klicka sedan på "Tidslinje och taggning" i vänsterkolumnen. Här kan du välja inställningar för din tidslinje och vem som kan se andras inlägg. Kan man dölja sin aktivitet på Messenger? Gör så här i mobilen och surfplattan

Starta Messenger-appen och tryck på kontobilden överst till vänster. Tryck på Aktiv status. Tryck på skjutreglaget vid Visa när du är aktiv. Nu frågar appen om du vill stänga av Aktiv-statusen.

Och därefter, kan man göra sig osynlig på messenger?

Så döljer du att du är online på Facebook Messenger

  1. Klicka på ”Personer” i menyn längst ner.
  2. Klicka dig sedan vidare på ”Aktiv”.
  3. Där kan du välja att avaktivera chatten.

By Doherty

Similar articles

Kan man se när folk blev vänner på Facebook? :: När började MTV sändas i Sverige?
Användbara länkar