Hem > K > Kan Du Ha Messenger Utan Facebook?

Kan du ha Messenger utan Facebook?

Ända sen juni 2015 har man kunnat använda meddelandetjänsten Messenger bara genom att ange sitt mobilnummer, namn eller fotografi (här i Sverige endast via mobilnummer). Men nu har Facebook ändrat på det så att alla nya användare måste ha ett Facebook-konto för att använda tjänsten.

Läs mer

Related

Hur lägger man upp en bild på Facebook?

Ditt nyhetsflöde har ett foto högst upp. Om du vill ta ett foto trycker du på kameran på telefonen. Du kan antingen lägga till eller ta bort foton.

Följaktligen, kan man avsluta facebook men ha kvar messenger?

Du kan fortsätta att använda Messenger även efter att du har inaktiverat ditt Facebook-konto. Om du har haft ett Facebook-konto och sedan inaktiverat det så aktiveras inte ditt Facebook-konto på nytt om du använder Messenger. Dina Facebook-vänner kan fortfarande skicka meddelanden till dig via Messenger. Hur privat är Messenger? Hemliga konversationer i Messenger är krypterade under hela förloppet och läses endast av dig och den andra personen. Ta reda på hur du använder hemliga konversationer i Messenger. Blockerade personer. När du blockerar någon kan personen inte längre kontakta dig på Messenger eller i Facebook-chatten.

Man kan också fråga hur kommer man in på messenger?

Så installerar du

  1. Installera på Android-telefon. Öppna Play Butiken och klicka på sökfältet.
  2. Steg 2. Skriv in Messenger i sökfältet. Klicka på sök.
  3. Steg 3. Klicka på Installera för att ladda ner appen.
Därefter, Är messenger och facebook samma sak? Facebook Messenger eller i dagligt tal bara Messenger är en undertjänst till det sociala nätverket Facebook.

Related

Varför ser jag inga bilder på Facebook?

Ett problem med cache eller tillfälliga data kan vara orsaken till att Facebook inte ser rätt ut i din webbläsare. Du kanske använder webbläsartillägg från tredje part om detta inte löser problemet. Om du vill besöka webbplatsen igen rekommenderar vi att du inaktiverar dessa tillägg.

Kan man ha två Messenger?

Gå till Appar > Tvillingapp och aktivera Tvillingapp för WeChat, QQ, LINE, Facebook, Snapchat, WhatsApp eller Messenger efter behov. När Tvillingapp är aktivt visas två appikoner för WeChat, QQ, LINE, Facebook, Snapchat, WhatsApp eller Messenger på startskärmen. Det innebär att du kan logga in på två konton samtidigt. Man kan också fråga vad händer när jag inaktiverar facebook? Om du inaktiverar ditt konto:

  • Du kan återaktivera när du vill.
  • Andra kan inte se din tidslinje eller söka åt dig.
  • Viss information kan förbli synlig för andra (t.
  • Du kommer inte att kunna använda ditt Facebook-konto för att få åtkomst till Oculus-produkter eller din Oculus-information.

Med tanke på detta, hur gör jag för att avsluta mitt facebook-konto?

Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned och tryck på Inställningar. Bläddra ned till avsnittet Din Facebook-information och tryck på Kontoägarskap och kontokontroll. Tryck på Inaktivera och ta bort och välj Ta bort konto. Hur inaktiverar jag Messenger? Så här avaktiverar du ditt Messenger- konto på iPhone eller Android

  1. När du har sett till att ditt Facebook-konto också är inaktiverat öppnar du Messenger.
  2. Klicka på din profilbild längst upp till vänster på skärmen.
  3. Gå till Legal & Policy.
  4. Välj Avaktivera Messenger.
  5. Tryck på Deaktivera för att avsluta jobbet.

Följaktligen, kan man se någon annans messenger?

Bildkälla: Facebook

[adSpace placement=”auto”] Om du trycker på ett enskilt meddelande kan du se var kompisen befann sig när hen läste meddelandet. Om din vän har tillåtit den funktionen så dyker det upp en liten karta under meddelandet.

By Carolynne

Similar articles

Får konstiga meddelanden på Messenger? :: Kan man ha två Messenger?
Användbara länkar